33 12
發新話題

【深圳練波團】: 3月7日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 10:53 發表

若果凝聚同Jack想兩點先加入,Terence嘅方案比較可行。
因為我睇咗「號外」個post,ka lun太勵害,我要加油,下星期一唔可以輸得太慘。
琴晚ka lun真係1打4架, 好彩myron冇對佢, 所以都保持到2戰全勝咋
睇番乒超個比賽, 各領隊同負責人真係要俾多D心機, 先可以同球隊及隊員爭取最大勝利.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 11:08 發表
不過而家啲乒超結果全部報真名,我又對唔返即係邊個網名,所以都唔知邊個打邊個
原來你地都係group B架

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 11:17 發表
唔係呀,我係「檯底奇乒」架,好似group C喎。你以為我係邊隊?
誤會左. 原來你講緊星期一月賽. 你今次目標只係第三. 應該冇難度la.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 11:31 發表

唔係,講過啦,喺無得jar流攤嘅前提下,exactly攞第三好難。你諗下,首先小組出線啦,然後一路贏到得返4個人,咁然後輸俾一個人,之後又要贏返另一個人,好難架。
咁先好玩 技術+智慧+運氣
唔係你以為咁易集齊月賽的牌呀

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-6 16:16 發表

你預我 2:00PM 出現係實利和, 點打就無所謂
你係咪同凝聚一齊去?

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-8 22:09 發表

黎既當然食埋小肥羊喇, 依個先係主菜黎
3月14日照常, 今次小肥羊食餐勁

整緊, 我影左好少咋, 要問下bing哥先.

煮廚美食:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

圖片已上傳

個炸龟零膏都好正

引用:
原帖由 shiningblue 於 2009-3-9 23:39 發表

炸龜苓膏?...好奇怪嘅菜色...有冇相睇吓?好好奇會係點樣liness" />
掛住食, 都唔記得影   
下次影的全羊補返數

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-9 23:42 發表

因為好多工夫, 芥蘭要揀 D YOUNG 口 D, 又要 PEEL OFF, 淨係食條芯
香港的菜冇咁甜咁新鮮.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-9 23:56 發表
mrke上去練橫板啦,你橫板真係好有前途
搵個橫板高手比你, 再名隻大羊脾, ok. 只此一次咋

33 12
發新話題