發新話題

【深圳練波團】: 3月7日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-2 12:18 發表
日期 : 三月七日(星期六) 下午三時
球館 : 深圳市實利和 ( 振華路真功夫入)
費用 : 自付
教練 : 已預約
活動 : 與教練練習, 球局私片, 晚膳. (由於當晚為乒超大戰, 所以會於飯後回港)
肥羊 :
1. piccolo ( 4-6 ...
我今次在上加埋我la...希望唔好在病....請問有冇人係香港帶一帶我一齊上去

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-4 23:25 發表

歡迎, 我地今次打3-5pm喎, 只有兩個鐘咋, 你夠唔夠? 你可以打到6pm既.
可以約埋一齊上, 我send pm俾你
夠la...夜晚比賽仲要返歌街~~

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-5 13:50 發表
有無人二點鐘打, 熱下身先? 3-5 先搵教練練
我想阿  但唔識路~~

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-5 23:47 發表

你住荃灣? 我住觀塘, 又好似唔係幾順路喎
荃灣係咪好快去上水架? 我見佢地咁鐘意約係荃灣等
我唔知阿...一唔一齊上去?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-6 00:07 發表
Jack, 凝聚,
我會早D過去, myron要打1-3pm, 所以12pm起程, 如果唔帕太早, 可以一齊去.
咁早..?咁幾點鍾等

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-6 16:19 發表

你係咪同凝聚一齊去?
人生路不熟...唔知跟邊個好-.-大獲..我冇萬遊最大問題...

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-9 15:55 發表
點解、點解大陸啲菜咁好食,天呀
左上:冰鎮芥蘭,右上:啫啫菜芯
左下:麻油麥菜,右下:刀拍青瓜

其中冰鎮芥蘭,沾washabe鼓油,凝聚食到唔停口,返屋企唔知有無肚痛
好彩冇咋....真係好介紹...第一次食菜食到唔停得口阿...多謝哂

發新話題