發新話題

【深圳練波團】: 3月7日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
有無人二點鐘打, 熱下身先? 3-5 先搵教練練
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-5 13:50 發表
有無人二點鐘打, 熱下身先? 3-5 先搵教練練
我想阿  但唔識路~~

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-3-5 18:55 發表
我想阿  但唔識路~~
你住荃灣? 我住觀塘, 又好似唔係幾順路喎
荃灣係咪好快去上水架? 我見佢地咁鐘意約係荃灣等
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-5 23:47 發表

你住荃灣? 我住觀塘, 又好似唔係幾順路喎
荃灣係咪好快去上水架? 我見佢地咁鐘意約係荃灣等
我唔知阿...一唔一齊上去?

Jack, 凝聚,
我會早D過去, myron要打1-3pm, 所以12pm起程, 如果唔帕太早, 可以一齊去.

打完1-3,又打3-5,Myron就快變鐵人!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-6 00:07 發表
Jack, 凝聚,
我會早D過去, myron要打1-3pm, 所以12pm起程, 如果唔帕太早, 可以一齊去.
咁早..?咁幾點鍾等

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 00:10 發表
打完1-3,又打3-5,Myron就快變鐵人!
佢話出年跑馬拉松喎, 不過要我陪

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-3-6 00:18 發表
咁早..?咁幾點鍾等
今日下午俾pm你

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-6 00:07 發表
Jack, 凝聚,
若果有人同我share教練,我都想早啲過去,打多少少。今日下午約實啦。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 08:39 發表

若果有人同我share教練,我都想早啲過去,打多少少。今日下午約實啦。
有凝聚, myron都可以一齊玩既. 下午等你消息

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 08:39 發表

咁不如我地幾個 2:00PM 開始打呀

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-3-6 00:18 發表
咁早..?咁幾點鍾等
打唔到四粒鐘喇, 我諗住二點鐘都係係咁 E 打下攻球, 撥球, 熱下身咋

咁你同唔我我上呀, 你係咪荃灣坐車去上水轉火車? 如果係我可以坐火車上去 JOIN 你
不過上水火車站好似話乜人流管制, 分開上落車單向行, 等人會罸錢.

你可以 12:30PM 係粉嶺火車站車頭等, 或者如果你識過關, 可以 1:00PM-1:30PM 期間係羅湖過關後間口岸茶餐廳等, 我會食晏先, 可以食住等你

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-6 10:20 發表

咁不如我地幾個 2:00PM 開始打呀
有幾種可能性:
1. 我哋兩點先去到實利和,開始同教練練習,不過咁樣唔知安排教練有無困難。
2. 我哋兩點先去到實利和,自己輕鬆啲先打一個鐘,等3點同教練練習。
3. 我哋1點去到實利和,搵多一個教練習。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 10:41 發表

有幾種可能性:
1. 我哋兩點先去到實利和,開始同教練練習,不過咁樣唔知安排教練有無困難。
2. 我哋兩點先去到實利和,自己輕鬆啲先打一個鐘,等3點同教練練習。
3. 我哋1點去到實利 ...
我 PREFERENCE 係 2 > 1 > 3

食完晏, 輕輕鬆鬆打下, 落下格先練波, 我聽日想練下正手拉波, 會幾操勞下

主要睇下1pm有幾多人去.
如果只有kwok加入, 可以同myron share個教練
如果 jack 同凝聚2pm加入, 到時揾多一個教練, kwok ,jack, 凝聚 share 1個, 另開一張互片. myron自巳練1 hour. any comment?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-6 10:48 發表
主要睇下1pm有幾多人去.
如果只有kwok加入, 可以同myron share個教練
如果 jack 同凝聚2pm加入, 到時揾多一個教練, kwok ,jack, 凝聚 share 1個, 另開一張互片. myron自巳練1 hour. any comment?
若果凝聚同Jack想兩點先加入,Terence嘅方案比較可行。
因為我睇咗「號外」個post,ka lun太勵害,我要加油,下星期一唔可以輸得太慘。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 10:53 發表

若果凝聚同Jack想兩點先加入,Terence嘅方案比較可行。
因為我睇咗「號外」個post,ka lun太勵害,我要加油,下星期一唔可以輸得太慘。
琴晚ka lun真係1打4架, 好彩myron冇對佢, 所以都保持到2戰全勝咋
睇番乒超個比賽, 各領隊同負責人真係要俾多D心機, 先可以同球隊及隊員爭取最大勝利.

不過而家啲乒超結果全部報真名,我又對唔返即係邊個網名,所以都唔知邊個打邊個

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-3-6 11:08 發表
不過而家啲乒超結果全部報真名,我又對唔返即係邊個網名,所以都唔知邊個打邊個
原來你地都係group B架

發新話題