發新話題

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

我又報, 我未註冊, 仲係阿戊
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-24 12:23 發表
我想問女子使5使要丁組至有得打嫁???
男仕只限丁組或以下參加, 女仕不在此限
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-24 11:52 發表
我又報, 我未註冊, 仲係阿戊
點解又係無我個名既 ~~ 莫非渣得滯唔受我玩
等我仲打算抖返兩個星期, 再戰
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-24 16:40 發表

郭大俠似乎已經成為眾矢之的, 所以即使郭兄有自動粘貼長膠, 對手亦會使出活性碳板對付之,
佢後面真係有塊長膠, 佢話用黎嚇人架

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 21:29 發表

46你竟然捨我而去,咁我留响丁組都無咗生存嘅意義啦
你咁唔捨得 46, 都可以跟埋佢落去組架喎, 重會慳返一佰幾十 , 夠食多餐小肥羊喇
甲組水平打戊組, 重可以唔駛比人加分, 年年有得打, 計落都有 SO 喎

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 21:36 發表

我已經俾咗三年乒總會費
初頭貪佢一俾三年會平啲
咁你快 D 上甲組, 等我係丁, 戊組對小個勁人

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 11:59 發表

我地係包尾大熱,
佢就真係冠軍大熱啦!!liness" />
留返個包尾位比我, 我要做包尾大班

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 12:01 發表

46兄, 又多個人同我地爭喎!!
我上個禮拜係乓匯先輸完比你, 無理由爭唔贏你既

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 12:09 發表

你有傷在身先緊輸俾我者!
好返d未呀??
仲有個半禮拜抖, 不過一星期一次, 星期日又會同朋友打波, 希望忍到手, 打小 D

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 12:25 發表

咁你要儲返d能量同我地打啦!!
對我黎講, 包尾好容易, 唔駛能量喎

CONFIRM, 貓貓應該已經有我電話了
本帖最近評分記錄

發新話題
最近訪問的版塊