發新話題

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

引用:
原帖由 sam鬆 於 2009-3-5 12:06 發表

嗚嗚嗚...冇帶板+衫褲鞋襪唷............
可惜

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-3-5 12:09 發表

數還數 請吃飯一回事liness" />
邊個請你食飯?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-3-5 12:31 發表

救      命     呀liness" />
等我救番你..你請我食飯..
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

push , 未 cfm 的人快 d cfm
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 1# 的帖子

CFM
本帖最近評分記錄

代爱懒bed confirm
本帖最近評分記錄

conf
本帖最近評分記錄
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

Confirm, thanks.
本帖最近評分記錄

26人點玩法??

粒仔輝 join

confirm,多謝阿mao同廠長俾我一個機會
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 add oil 2009-3-9 02:05

我打邪膠, 唔打正膠
香港乒乓網

貓兄,我要缺席啦.................

Sorry
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

no problem , no problem
香港乒乓網

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2009-3-9 01:33 發表
confirm,多謝阿mao同廠長俾我一個機會
你已報答左佢地
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

觀塘區
冠軍粒仔輝
亞軍Kwokwy
季軍Ka Lun
殿軍44_66
8 強KK1314
8 強Bartendar
8 強CSL
8 強Oper
12 強Moneytom
12 強Tinyau
12 強Rainbow