發新話題

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 11:25 發表

吾洗墊底呱
honey...你話我呀

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-3 11:32 發表

honey...你話我呀
你唔駛喊,
仲有我墊你底.....
o( ^ (00) ^ )o

拉爆晒你地呀 (46~ 廠長~)...哈哈

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-3 11:34 發表

你唔駛喊,
仲有我墊你底.....
oh.......係wor....仲要過妳呢關.....死硬...希望唔好抽中同妳一組,好大壓力ga

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-3 11:45 發表

oh.......係wor....仲要過妳呢關.....死硬...希望唔好抽中同妳一組,好大壓力ga
因為會好多人望住我地打??

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 11:35 發表

honey ... 係倫倫既意思 ....
你條衰佬又推落人度

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-3 11:46 發表

因為會好多人望住我地打??
錯!!係妳有好多fans,只係望住妳打only......

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 11:49 發表

瀉駁 係不材 既專長
信唔信我囉塊蔣澎龍車落你pet pet度

引用:
原帖由 廠長 於 2009-3-3 11:49 發表

錯!!係妳有好多fans,只係望住妳打only......
所以你唔好炒我呀,
如果唔係.......後果自負!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-3-3 11:52 發表

所以你唔好炒我呀,
如果唔係.......後果自負!!
我點敢 ....更何況我邊炒到妳

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 11:53 發表

放板過黎
洗定等我呀!!! honey...!!!

noted 廠長 join this game, we have already added u ...主場唔該打好d, 你好似未拿過牌........
不過你可以放心, 我陪你..我都未
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-3 13:37 發表
noted 廠長 join this game, we have already added u ...主場唔該打好d, 你好似未拿過牌........
不過你可以放心, 我陪你..我都未
乜呀!!我有次第四ga....果陣你未有牌jar..  衰貓!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

咁要不要做番個 神主 x  比你
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-3 13:54 發表
咁要不要做番個 神主 x  比你 liness" />
你想我乜好耐啦

發新話題
最近訪問的版塊