發新話題

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

brian講得岩,
青少年價30蚊,
兒童價20蚊啦=,=

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-1 03:34 發表

先進 10蚊啦 不如
先進辛組10蚊,己組5蚊公道啲。

confirm 出席
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

引用:
原帖由 日向夏美 於 2009-2-26 19:46 發表

今次要 兩日 先 fool , 破記錄 慢呀
證明hkttf 好多高手.
本帖最近評分記錄
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

我都確認出席
本帖最近評分記錄

confirm
本帖最近評分記錄

CONFIRM, 貓貓應該已經有我電話了
本帖最近評分記錄
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

confirm...
本帖最近評分記錄

confirm
本帖最近評分記錄

cfm~~tks~~
本帖最近評分記錄

join...!!!!!!
本帖最近評分記錄

confirm ar!!
本帖最近評分記錄
o( ^ (00) ^ )o

有廠長加入呢個戰團...實在太好了....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 10:28 發表

克聲
乜呀

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-3-3 10:12 發表
有廠長加入呢個戰團...實在太好了....
有乜咁好呀??????

發新話題