發新話題

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-26 11:31 發表
今期大熱都係呀 kwok
我有幸同kwok打過...
46幾時賜教一下先?

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 11:59 發表

我地係包尾大熱,
佢就真係冠軍大熱啦!!liness" />
留返個包尾位比我, 我要做包尾大班
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-26 12:00 發表

留返個包尾位比我, 我要做包尾大班
46兄, 又多個人同我地爭喎!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-26 11:31 發表
今期大熱都係呀 kwok
大熱雖然係呀kwok, 但佢揚左, 相信每位參加者都想定方法對付kwok兄, 佢每場都唔易打,反而次熱的4466自公開賽後明顯低調左, 但暗地裹實力却不斷提升, 選3甲胆我揀44-66

重有12天 開跑, 交返上去直播室丫唔該

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 12:01 發表

46兄, 又多個人同我地爭喎!!
我上個禮拜係乓匯先輸完比你, 無理由爭唔贏你既
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

今場提供:
11  拖1,2,6,8

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-26 12:06 發表

我上個禮拜係乓匯先輸完比你, 無理由爭唔贏你既
你有傷在身先緊輸俾我者!
好返d未呀??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 12:09 發表

你有傷在身先緊輸俾我者!
好返d未呀??
仲有個半禮拜抖, 不過一星期一次, 星期日又會同朋友打波, 希望忍到手, 打小 D

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-26 12:20 發表

仲有個半禮拜抖, 不過一星期一次, 星期日又會同朋友打波, 希望忍到手, 打小 D
咁你要儲返d能量同我地打啦!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 12:25 發表

咁你要儲返d能量同我地打啦!!
對我黎講, 包尾好容易, 唔駛能量喎

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-26 12:27 發表

對我黎講, 包尾好容易, 唔駛能量喎

FULL
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 gotwet 於 2009-2-27 00:22 發表
Hi, please update "Ahjortin Chitya" as gotwet, Thanks :P
你係外國人嚟架??

引用:
原帖由 gotwet 於 2009-2-27 00:32 發表
不是, 只是貓兄剛好用了我的 email address 來做名 XD
原來係咁!

未夠18都半價啦~~
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

sorry, myron can not join. 請讓位與後備. thx
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 知道 Myron 不能打丁組月賽 , tks! 2009-3-1 01:45

發新話題