發新話題

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

我無 kwok 咁複雜. 一定用
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

反而我快反貼是用來嚇人
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我覺得長膠要成日keep住用,否則會唔聽話

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-24 18:09 發表
我覺得長膠要成日keep住用,否則會唔聽話
如果塊膠越邪就越要keep住練....

女士 $20 + 讓2分, 咁mou組男士比$40 是否讓4分?

須知道我們呢 d mou組人士 遇到d 丁組中上遊高手連羅6分0既機會極低,

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 18:38 發表

我 join , 不材本來只係排 一千五百幾 , 睇黎今年 kwok兄同不材 都好難留係丁組喇 liness" />liness" />

p.s. 不材 跌番落戊早
戊組唔駛跌落去....你想就得....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 18:47 發表

吾比錢就跌 liness" />
但你甲組水平打戊組..

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 19:21 發表

球壇是黑暗的

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 18:38 發表

我 join , 不材本來只係排 一千五百幾 , 睇黎今年 kwok兄同不材 都好難留係丁組喇 liness" />liness" />

p.s. 不材 跌番落戊早
46你竟然捨我而去,咁我留响丁組都無咗生存嘅意義啦

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 21:29 發表

追到佢落戊組都要追

報名
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 21:29 發表

你咁唔捨得 46, 都可以跟埋佢落去組架喎, 重會慳返一佰幾十 , 夠食多餐小肥羊喇
甲組水平打戊組, 重可以唔駛比人加分, 年年有得打, 計落都有 SO 喎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-24 21:35 發表

你咁唔捨得 46, 都可以跟埋佢落去組架喎, 重會慳返一佰幾十 , 夠食多餐小肥羊喇
甲組水平打戊組, 重可以唔駛比人加分, 年年有得打, 計落都有 SO 喎
我已經俾咗三年乒總會費
初頭貪佢一俾三年會平啲

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 21:36 發表

我已經俾咗三年乒總會費
初頭貪佢一俾三年會平啲
你可以叫佢幫你取消番....
d會費咪當請佢地食小肥牛囉...^^

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 21:36 發表

我已經俾咗三年乒總會費
初頭貪佢一俾三年會平啲
咁你快 D 上甲組, 等我係丁, 戊組對小個勁人
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

join
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 7Jack7 於 2009-2-24 23:28 發表
thx~
mao兄...請問我地永光係B組幾時先有賽事ar ????
你問小弧飛啦

發新話題