發新話題

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

男仕只限丁組或以下參加, 女仕不在此限
費用 : $40 / 位
比賽前 7 日再 Re-Confirm 出席, 不 re-cfm 會視作放棄
新網友請 PM 我留電話

Ladies NIght : 女仕半價 : HK$20 及讓 2 分

1) 氣寒西北 cfm
2) Kwokwy CFM
3) Tinyau cfm
4) Moneytom CFM
5) Bartender CFM
6) Wayne Ka Lun CFM
7) 廠長 cfm
8) Rainbow CFM
9) PingPong CFM
10) Jack CFM
11) 44_66 cfm
12) Logtincom CFM
13) 7 Jack 7 cfm
14) 愛懶 BED cfm
15) Oper CFM
16) 小過童 (稍后通知)
17) CSL CFM
18) 亞俊 CFM
19) Brian1115 CFM
20) ohgnow cfm
21) 野田妹 (半價) cfm
22) KK1314 (半價) CFM
23) Susanna (半價) CFM
24) gotwell CFM
25) 嘉靜 CFM
26) 粒仔輝 ( 請廠長通知粒仔輝到場 )

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

開始報名, 先到先得 !!
香港乒乓網

氣寒 : 你已是丁組冠軍 , 因你昨天 ko 了丁組亞軍
香港乒乓網

can i and susanna join??
本帖最近評分記錄

我上個月join左香港乒乓總會~~
咁係咪都係丁組架勒???唔係好知因為岩岩join左~~

如果可以join呢個月賽我join~tks~
本帖最近評分記錄

意思係咪乒總嘅丁組?
我係丁組,仲係排名好後嗰隻,咁我報名啦
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +5 你都丁組...係真唔係 ar , just kidding 2009-2-24 11:47

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 11:45 發表
意思係咪乒總嘅丁組?
我係丁組,仲係排名好後嗰隻,咁我報名啦liness" />
你仲係丁丁?  琴日won左兩個乙組喎.
今次距離拉近D, 同myron報左先, 要小組出線

堅過石堅,我本來排九百幾,剛剛先升到七百幾,為因我成日棄權
我立志留响丁組,要對到46為止

你想學 Pond 兄拿番個 丁組 冠軍先走
香港乒乓網

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 11:50 發表
堅過石堅,我本來排九百幾,剛剛先升到七百幾,為因我成日棄權liness" />
我立志留响丁組,要對到46為止liness" />
都幾難, 46打完香港盃上乙組. 你就上甲la.

我又報, 我未註冊, 仲係阿戊
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:51 發表
你想學 Pond 兄拿番個 丁組 冠軍先走
我對乒總啲牌興趣一般,最大志願係今年儲齊論壇冠、亞、季、殿一套四個牌

我想問女子使5使要丁組至有得打嫁???
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-24 12:23 發表
我想問女子使5使要丁組至有得打嫁???
男仕只限丁組或以下參加, 女仕不在此限
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

我又報, 我未註冊, 仲係阿戊
本帖最近評分記錄

Join ar~~~ 有要同阿郭打呀~~
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-24 12:41 發表
Join ar~~~ 有要同阿郭打呀~~
我亦都唔會放過你
放工就開始諗新招:自動粘貼長膠。

發新話題