發新話題

【成績公佈】2009 油尖旺區月賽

下次打比賽要叫人簽生死紙
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:38 發表
下次打比賽要叫人簽生死紙
我打先進時簽過啦,兩人協商提早打就要簽,斷氣自誤

昨天有人住天水圍, 有人住屯門, 有人住西貢.....仲有人從美國趕返來打.
46 一定怕左亞 Kwok .....
香港乒乓網

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-2-24 11:35 發表

yes, 我都唔夠郭兄打, 已經打到連斛斗都打埋都唔掂
十萬轉兄原本係香港仔之友, 咁有機會係香港仔同myron仔再打過, 佢琴日比你轉爆左塊388D1 , 今日要同佢大修.

昨天不好意思, 唔夠波. 其實我已準備了 8 個波, 點知可以打爆了 5 個咁多
香港乒乓網

我同十萬亦根本無得打....他的而且確是破邪高手
香港乒乓網

46怕我用佢嘅絕招「拉爆汝」嚟對付佢
不過佢反應好快,我唔用佢嘅絕招又未必夠佢打

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:40 發表
昨天有人住天水圍, 有人住屯門, 有人住西貢.....仲有人從美國趕返來打.
46 一定怕左亞 Kwok .....
我地都係堅尼地城飛過黎la. 46肯定驚左亞kwok...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:42 發表
我同十萬亦根本無得打....他的而且確是破邪高手
根據現場人士小道消息 :"由於陽x球會內有超邪高手, 所以各會員對長膠好似對反膠咁打"

陽光十個有九個都可以打 win 我.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 11:49 發表
陽光十個有九個都可以打 win 我.
陽光十個有十一個都win myron仔,  所以逢星期三晚都唔敢經過九公

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-24 11:46 發表

根據現場人士小道消息 :"由於陽x球會內有超邪高手, 所以各會員對長膠好似對反膠咁打"
其實係因為小弟十多年前係廣州俾一個打cut波既女仔打到不似人形, 所以就叫佢教我破邪, 再加上我爸爸都係打長膠, 所以非常熟悉長膠既性能

我爸爸用837既, 我就真係轉爆過佢N塊啦, 388 D-1都係第一次對, 估唔到咁沉, 有幾球幾乎坐係地下先拉到, 等我叫老豆試下388 D-1先!!

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-2-24 11:57 發表

其實係因為小弟十多年前係廣州俾一個打cut波既女仔打到不似人形, 所以就叫佢教我破邪, 再加上我爸爸都係打長膠, 所以非常熟悉長膠既性能

我爸爸用837既, 我就真係轉爆過佢N塊啦, 388 D-1都係第一次對, 估唔到 ...
原來uncle都係長膠高手, 有機會要過黎香港仔學下嘢先.

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-24 01:16 發表
阿Kwok...好波....
Ka Lun 好波

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 07:28 發表

原來仲欠一個第三,我成日以為已經攞咗。咁真係幾考人,點exactly攞到第三!
I can give you mine.....

我都覺得ka lun好波,今次贏佢都係因為大家太熟路。下次碰頭贏輸就係睇下邊個諗到新招先。
另外阿7亦都係好好波,到現時為止我都未贏過嘅對手,我仲未諗到辦法破佢啲招數

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-2-24 10:48 發表
真是一山還有一山高 見識越多越覺得自己渺小liness" />
You're very good la.....You have D group champion's skill la...

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-24 10:51 發表
屍苦 ...............  好波 liness" />
屍苦 屍 ball la....Winning 2:0 dor lost 2:3  

引用:
原帖由 yatwai 於 2009-2-24 11:22 發表
昨日很榮幸能和陽光兩大高手 十萬轉 , James007 對賽.雖然落敗,但打得很過穩.
You didn't lose to me wor...we were 2:2 jar......you really are very good....can you  teach me how to hit backhand like you???  I really want to learn....

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 11:23 發表
James007係陽光嘅?我而家先知
Yes ar...I am 陽光 before I joined Bing Gong ga...

發新話題