76 1234
發新話題

【深圳練波團】: 2月28日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
dup bone ???

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-27 00:30 發表
dup bone ???
我 DUP, 不過你得咩? 你好似要打波喎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

今日下午我都可能會去, 睇下見唔見到你地., 一齊玩下啦.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-2-28 10:35 發表
乒乓人兄, 有冇興趣一齊食飯呢?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-28 10:41 發表

我一陣再問下我朋友係陪我過深圳, 係既我差唔多食飯時間過去實利和搵你地
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-28 10:43 發表

我一陣再問下我朋友係陪我過深圳, 係既我差唔多食飯時間過去實利和搵你地
好. 希望一陣見到你.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-28 10:41 發表

嘻嘻..應該唔得.
其實都好耐好耐無上深圳搵教練打波喇, 今天 "有幸" 可以去(上次番深圳搵教練, 都已經3-4年前了), 原因係女友同朋友去左 華僑城玩.  
6-7點接番佢地食飯. 我下午搵地方hea 下..

不過, 如果你地有好地方介紹, 我都會考慮去...(不同台之嘛.) 哈哈

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-2-28 10:55 發表

嘻嘻..應該唔得.
今天 有幸 可以去(上次番深圳搵教練, 都已經3-4年前了), 原因係女友同朋友去左 華僑城玩.  我下午搵地方hea 下..
6-7點接番佢地食飯.
不過, 如果你地有好地方介紹, 我都會考慮去...(不同台之嘛 ...
郭生今次領隊去食粥底火煱配新鮮魚加埋手掌咁大既蝦, 應該幾吸引下.
我地4-6pm會係實記, 過黎爹下或打番兩咀ar

[quote]原帖由 Terence 於 2009-2-28 11:00 發表

一定到.

引用:
原帖由 manliu 於 2009-2-27 18:27 發表
附上上次同福田乒友會友賽大合照,多謝Terence組織!

福田乒友會  vs  香港乒乓球論壇隊      勁呀......

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-2-28 10:35 發表
乒乓人哥哥,我只見你教波時風采,無緣和你練波~~~

引用:
原帖由 mrke 於 2009-2-28 11:26 發表

乒乓人哥哥,我只見你教波時風采,無緣和你練波~~~
哈哈..我估唔到俾你見到我0既 "瘋"采添...失禮失禮....
我只係教D小朋友..KEEP 住佢地打波0既興趣之嘛...
我一星期, 只係一日, 2-3個鐘的PART-TIME
除此, 一星期, 都會打一日波.  一定有機會再同你打的.
可能星期四 天瑞啦

講真, 我本身, 好耐都無搵人淨操 "左推右攻" 的基本動作了..哈哈
現在怕 力有不繼 呀..

福田乒友 vs hkttf
真係開心~~
可惜無緣參與

引用:
原帖由 manliu 於 2009-2-27 18:27 發表
附上上次同福田乒友會友賽大合照,多謝Terence組織!

唔該下次可唔可以加埋個網址上去...
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-3-1 02:37 發表

唔該下次可唔可以加埋個網址上去...
乜我地唔係叫 "肥羊之友" 咩 - 打波為興趣, 小肥羊先係正餐

引用:
原帖由 jack 於 2009-3-1 03:27 發表

乜我地唔係叫 "肥羊之友" 咩 - 打波為興趣, 小肥羊先係正餐
係呀,都話係「香港乒乓論壇隊」嘅「肥羊之友」分隊囉。

76 1234
發新話題