發新話題

【深圳練波團】: 2月28日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 00:26 發表
最高興係幾十歲人體能都仲可以有突破。若果係舊年應該無可能支持到尾。liness" />
偶像!!!!下次食饭要啤一啤

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-23 22:00 發表
Terence, I think you have booked Teng Lin for Myron. I can live with the handshake coach who played with us last two times. Could you mark him for me?
上兩次個位係直板80, 湖南省隊, book 左la.

引用:
原帖由 Terence 於 23/2/2009 17:43 發表

訂左你既至愛la. 4-6pm
Thank you Terence, 一定到

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-2-25 13:30 發表
呢個menu超正、流口水la
今次定左食乜未呀? 睇下過唔過黎食飯先
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-2-25 13:30 發表
呢個menu超正、流口水la
今次由kwok領隊, 去嘆吓海鮮粥火煱

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-25 17:37 發表

今次定左食乜未呀? 睇下過唔過黎食飯先
Jack, 6點開飯, 係就早的黎la.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-26 13:13 發表

Jack, 6點開飯, 係就早的黎la.
淨係黎食飯就遠左 D D, 等我問下有無 FRIEND 去 "DUP" 下骨先, 有 FRIEND 肯去就過黎食飯
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-26 13:22 發表

淨係黎食飯就遠左 D D, 等我問下有無 FRIEND 去 "DUP" 下骨先, 有 FRIEND 肯去就過黎食飯
揾埋諾諾收工過黎la. 今次應該幾正下--- 的火煱粥

[quote]原帖由 Terence 於 2009-2-26 13:28 發表

電腦出問題了,字全部不見了

食火鍋的店在大戲院和科學館站之間,到時我先試試步行要多久。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-26 13:44 發表

不如坐 12 蚊的士

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-26 13:44 發表

應該係吉之島附近喎? 我地到左球館後, 行過去

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-26 13:53 發表

應該係吉之島附近喎? 我地到左球館後, 行過去
吉之島我識去呀, 連住 MTR 架, 唔駛出地面就去到

可以到谭鱼头。。3分钟路程。。

Nelson哥, 同UNCLE 郭, 個個禮拜都上去集訓, 真係犀非利......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-26 17:57 發表
可以到谭鱼头。。3分钟路程。。
譚魚頭唔多抵食, 價錢同香港差唔多, 不過好似唔夠香港新鮮

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-26 18:11 發表
Nelson哥, 同UNCLE 郭, 個個禮拜都上去集訓, 真係犀非利......
你上唔上呀?
我都上呀, 岩岩昆掂左個 FRIEND 上去 "DUP" 下骨

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-26 18:11 發表
我係星期中無乜時間練波先至要星期六上去。

集訓只是side dishes... Dinner is the main course!!

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-27 00:09 發表
集訓只是side dishes... Dinner is the main course!!liness" />
咁 dessert 呢?

發新話題