76 1234
發新話題

【深圳練波團】: 2月28日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【深圳練波團】: 2月28日 深圳實利和

日期 : 二月二十八日(星期六) 下午四時
球館 : 深圳市實利和 ( 振華路真功夫入)
費用 : 自付
行程 : 預約教練練球, 球局私片, 婆婆雞飯局 or 新鮮魚蝦火煱粥 (kwokwy本期推介) , 飯後繼續練習, 或自付20人仔參與友會球局 或自行活動 .
集合地點 : 深圳市實利和
參加者 :
1. piccolo (鄧x0
2. Alvin  (劉X)
3. Bing  (陳xx)
4. Nelson  (張xx)
5. Kwokwy   (姚X)
6.

今次會以練習為主, 所以一般會安排單對單訓練, 若要share教練, 請儘早通知

即刻報名, 遲D就FULL架. 一於找個教練操fit D 反手生膠, 做少D小肥羊. 多謝Terence 安排又打又食又happy活動!

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-23 10:57 發表
即刻報名, 遲D就FULL架. 一於找個教練操fit D 反手生膠, 做少D小肥羊. 多謝Terence 安排又打又食又happy活動!
歡迎! 係咪揾番友傳個陳xx? 係就叫定佢過黎  4-6pm 2hrs?

下, Myron老豆, 你今次捉埋ALVIN仔去 ??
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-23 10:57 發表
UNCLE BING,
同你技術距離愈來愈遠啦,,,,,

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-23 11:00 發表
下, Myron老豆, 你今次捉埋ALVIN仔去 ??
捉左?  佢自已鬥心強, 要苦練ma
你估你咩, 成隻小肥羊都唔黎
bing哥試左個長膠教練後, 即刻愛上佢la

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-23 11:01 發表

UNCLE BING,
佢練埋手反手推爆 , noknok要食egg egg la

引用:
原帖由 Terence 於 23/2/2009 11:00 發表

歡迎! 係咪揾番友傳個陳xx? 係就叫定佢過黎  4-6pm 2hrs?
得就最好la. 他是我的至愛。Thank you!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-23 11:03 發表

捉左?  佢自已鬥心強, 要苦練ma
你估你咩, 成隻小肥羊都唔黎
bing哥試左個長膠教練後, 即刻愛上佢la
羅到假我一定上, i will back
我唔止要小肥羊,
麻煩幫我安排埋小肥雞, 同小肥牛, 唔該.

引用:
原帖由 諾沃克 於 23/2/2009 11:01 發表

UNCLE BING,
宜架與叫Laughing, 你一板就come死我la, 無得擋!

周六我一早同老婆仔女過深圳,如有空會來

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-23 11:11 發表

羅到假我一定上, i will back
我唔止要小肥羊,
麻煩幫我安排埋小肥雞, 同小肥牛, 唔該.
係咪先. 今次未必有咁多人食小肥羊喎.

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-2-23 11:28 發表
周六我一早同老婆仔女過深圳,如有空會來
OK. 有空黎玩下la. 係惠荃見過架

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-23 11:09 發表

得就最好la. 他是我的至愛。Thank you!
OK. 約定佢先.

正 ! 又有北上團 !
不過呢個星期6 晚有波踢冇得join!

上星期 6  係我第一次上去練波
tks for terence  咁好既安排 (雖然我冇打友賽)
希望快d 學有小成, 可以 代表"肥羊之友"出戰友賽 !

"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2009-2-23 13:52 發表
正 ! 又有北上團 !
不過呢個星期6 晚有波踢冇得join!

上星期 6  係我第一次上去練波
tks for terence  咁好既安排 (雖然我冇打友賽)
希望快d 學有小成, 可以 代表"肥羊之友"出戰友賽 !
咁下個星期六過黎la.

個個星期6都去呀?

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-2-23 14:08 發表
個個星期6都去呀?
如果冇比賽, 都會去既. 星期六唔去咪星期日去囉.

I am going!! So what do we have this time for dinner? Roast Chicken???

雖然我今次未必去,不過我提議上次食完火煱羊,今次食粥底火煱,以鮮為主,別有風味。新鮮開一條脆肉鯇魚,一人一隻老虎蝦,鮮甜到你都唔知笑好定喊好。

76 1234
發新話題