發新話題

【乒工廠】: 2009年2月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 01:19 發表

喂~咪有係度吹流料ar~ 我會嬲嫁
講笑姐ar~ 依家比人..... 不過會我下次再爆....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-23 01:55 AM 發表

你兩個早 d 訓啦 ... 天日仲要返弓架
4哥~我地今日放假ar~5係都5會玩咁夜la~

我都無留意到原來聖誕盃個次kk比chungchung踢出局...
kk有排嬲

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-2-23 07:11 AM 發表
我都無留意到原來聖誕盃個次kk比chungchung踢出局...
kk有排嬲
喂~我邊有嬲ar~ 我5彩佢之麻

我都有同感, 好難打...

我板粒仔就好易打啦.....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

粒仔辉哥狀態大勇,二屈第一,西利無比。賽後有冇驗汗?成地都係。

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-2-23 07:11 發表
kk有排嬲
嘻嘻 你無留意,我都唔記得~ 因為同她打比賽都被我踢出局ar~ar~

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 07:41 發表

喂~我邊有嬲ar~ 我5彩佢之麻
妳唔彩我 不過......好難 ar~ar~

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-23 01:53 發表

小組 一出線就對 屍苦 .... 真係黑呀
You Green comes from Blue ga la.....

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-23 11:18 發表

咁囂
4哥我只係會對佢 其他人我唔錦 我會好尊敬你們 直到永遠......

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-23 10:48 發表

汝板粒仔 好難打
He really is very good ar...I had to use my Deuce Never Lose to beat him...

引用:
原帖由 ChungChung 於 2009-2-23 11:23 AM 發表
4哥我只係會對佢 其他人我唔錦 我會好尊敬你們 直到永遠......
喂~你有無攪錯ar~ 對我就要踢我出局 對4哥同其他人就尊敬無比

引用:
原帖由 kk1314 於 2009-2-23 11:33 發表

喂~你有無攪錯ar~ 對我就要踢我出局 對4哥同其他人就尊敬無比
佢琴日都踢左唔少人出局啵

發新話題