發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
雖然小肥羊我真係好想好想試下, 但係今個禮拜六真係走唔甩, 羅唔到假啦..... 玩得開心D啦你地.
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 10:52 發表

Too pity ar!  小肥羊 is very good ar.
Or you can come late. Dinner is at 6-8pm wor!
We can still play with the coach at 8pm or some can join the local competition from 8-10pm. ...
我一個人上怕寂寞呀 , 不過唔緊要啦, 來日方長, 下次最緊要帶我食小肥羊就得啦.

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-16 11:14 發表
今次一定要報住名先, 好快滿座LA. 除非腰痛, 一定到
有亞餅, 有uncle bing一定好好玩, 可惜......我....唉

如果我下次再上去練波, 玩盡D, 要求D教練, 拉兩點, 拉左及拉右......呵呵

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 12:00 發表

Nok nok should be blacklist from all SZ's clubs. Since no coaches would like to serve him, may be ONLY MM
下, 去一次就比人BLACKLIST , 哈哈
MM都可以試下, 但係我怕D MM, 沖我唔爆.....

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-2-16 11:57 發表

Wa, you will need tow coach to serve you la. HaHa
YEAH, 呢個就係我上去既目的~~

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 12:29 發表

MM not沖 u, 好溫柔 gei
係咪坐係我隔壁, 同我傾下計, 摸下手仔, 摸下乒乓波仔.

[quote]原帖由 kwokwy 於 2009-2-16 13:23 發表

係己組啦。其實輸波都唔關對手係甲組事,主要係我點都唔服氣我吊唔死

UNCLE郭,
貓哥同JACK哥, 一來佢地有一定既長膠技術, 二來佢地塊TSP BAMBOO長膠, 有強烈既防弧效果,
所以, 較難沖得死.....

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-16 13:02 發表

你心邪啦 。。。吾沖你。可以高吊弧圈嘛.一樣食到你飛起
COME ON, BABY, 唔沖爆我, 唔開心.....

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 14:02 發表

真係  咁耍傾下la.
下次整個2日一夜打波, 浸溫泉, 美食 加 柬部華僑城豪華團la.
中間加埋, 買茶葉, 買絲綢, 買水晶, 購物點~

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 14:04 發表

小邪童即係小邪童.
唔好屈我呀,
唔傾計, 點教我波,
唔摸我隻手, 點教我手型,
唔摸乒乓波, 又點樣開波~~
本帖最近評分記錄
  • Terence +4 好文章 2009-2-16 14:24

諗起. 小肥羊就.... 唉~~~~冇我份呀

返大陸打波都十幾人, 真係誇張~

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-18 19:57 發表
睇番d人腳,可能會學員勁過教練 bor
絕對有可能勁過D教練

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 20:01 發表

無咗阿諾啲教練都鬆一口氣啦,我諗佢哋會打得好好多liness" />
佢地唔會鬆得好耐, 好快我又會從出江湖~ 到果一日, 佢地又會再冇好日子過 !!

[quote]原帖由 Terence 於 2009-2-19 00:20 發表

衰人 , 唔好引我啦, 人地要返禮拜六架ma
你知我一向都好鍾意參加D老餅球局, 今次又有OLD CAKE, UNCLE BING, UNCLE郭
攪到我心思思, 你想點唧, 我好難安撫番自己心情架喎, 冇得去, 我會好唔開心架喎~

唉~ 有探子回報, 係小肥羊食, 90蚊, 食到好飽~

發新話題