34 12
發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-20 22:02 發表
Updated.
福田乒友會實力強橫, 大家要加油
有郭大俠頂住, 一夫當關, 萬夫莫敵
又有 oldcake 壓陣, 斷估佢地都要敬老
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-20 22:16 發表

仲有bing哥仔, 三個加埋百幾歲, 真係份量+足架. 再食埋隻肥羊, 加埋的啤啤, 一於衝散佢
佢地有無 D 省/市隊, 體校既?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-22 20:28 發表
我都好想去呀
小肥羊好好味, 食到好飽都所費無幾, 全個 TRIP 好平

我既駛費:

旺角來回皇崗大巴 - HK $50
皇崗到球館的士 - RMB $19 / 2 位 = 每位 RMB $8
4-6PM 打波連教練費 (數個教練 SHARE 練) - 每人 $100
小肥羊食飯 - 每人 $90
夜晚再打友誼賽 - 免費, 枱錢友隊比
回程的士返皇崗 - RMB $20 / 3 位 (我仲差 old-cake $7 人仔的士錢)

全程駛費: HK $50 + RMB $205 ~ 大約 HK $280 ----------- 抵

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-22 21:04 發表
最大問題係香港小肥羊有錢都唔知食唔食到呢啲嘢
真係唔知喎, 香港小肥羊有無烤羊排, 同烤羊比?
其他既都應該有既

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-22 21:09 發表
有無午餐肉
我唔 CARE 有無   ~~ 我估都應該有, 無既靜雞雞落百佳買罐
茶餐廳有就得喇, 咁就仲有餐蛋治同餐蛋面 (我最...最...最主要食午餐肉既食法)

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-22 22:29 發表
唔只好飽,係飽到難以形容。大杯酒、大塊肉,對酒當歌,人生幾何……
下次可以叫返少返 D D 野

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-22 22:10 發表
幾時有下次?
3 月 7 日上唔上呀? 問下 Terence 攪唔攪團先

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-23 00:10 發表
....哇...一定好好玩..嗚嗚  我好想去  第一次去大陸就搞成咁..真的激氣..
你無事呀? 有無睇醫生呀?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-22 23:46 發表
終於上鏡

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-2-23 00:29 發表
呢次真係辛苦Terence搞呢次深圳練波大食團,日本嬸嬸都話very good,記住下次要預埋我o地一齊happy
下次係邊度開 party 呀? 又食羊定係試下其他呢?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-23 00:41 發表

未知架. 密過頭又驚冇人去 , 始終多的人好玩的既. 我基本上每個星期六都會去架.
下星期六有深圳俱樂部甲C聯賽打, 到時再出post上去la. 今次可以考慮下超正自助餐喎, 任飲任食, 百零蚊位, 好似仲係賣十送三添. ...
多謝 Terence 為我地安排
你講果間係邊間呀? 我食過係友誼商城間領先 (即係稻香果間)

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-23 00:49 發表

係呀, 稻X出品, 信心保證.
原來都係依間, 個場幾大, 幾乾淨, 好似 9 點後仲平 D ~~ 不過一定要打完波先好食, 食自助餐無得打第二 ROUND
個肚加肚腩實頂住張枱

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-23 01:04 發表

第一round, 6pm食, 食完坐地鐵返去打比賽, 咁先有氣有力
等我依排睇多 D JO 打波先, 睇下點用肚腩發力

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-2-23 10:33 發表

請問步驚雲有無肚腩呢?!
係人都有肚腩, 差在大細之嘛 ~~ 唔知你個大 D 定我個大 D 呢?
我仲要學 JO WALDNER 肚腩發力拉波架

34 12
發新話題