發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
多謝mao mao無喇喇加左100分比我, 好似突然間充滿力量咁. 而且打波始終係多的人至好玩既, 打完又可以食下嘢, 吹下水, 再打番場友誼波..... , 正
所以多的黎, 密的手, 一於攪到包場咁.各位波友,  仲有2日咋, 要報快手la.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-18 20:06 發表

佢地唔會鬆得好耐, 好快我又會從出江湖~ 到果一日, 佢地又會再冇好日子過 !!
諾諾, 你今次走寶la , 我揾左個長膠省隊黎, 仲諗住叫佢醒你兩招添

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-2-18 20:58 發表

你可以同我一齊去,msn我la,會係荃湾出發
因為呢sleep好似幫我book左教練12點-2...所以要11點去同佢一齊去友泉在回合你地

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 23:48 發表

你放心同sleeper去友傳la. 我會係友傳join你地, 一齊搭地鐵過去.
好阿你地去友泉?  咁我放心等你地la  pm左你電話~~thx^^

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 00:05 發表

逢星期二7-11pm, 有興趣call我, 個度仲有伍生(夾早)都好好波架.
我有興趣, 唔介意我9點先到,但邊到打呢?

target: 伍生 or 趙生 取一局  

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-19 00:48 發表

target: 伍生 or 趙生 取一局
可以. call me . 西環9號差館附近.

首頁巳更新. 未能出席友賽者, 請回帖告知.

[quote]原帖由 Terence 於 2009-2-19 00:20 發表

衰人 , 唔好引我啦, 人地要返禮拜六架ma
你知我一向都好鍾意參加D老餅球局, 今次又有OLD CAKE, UNCLE BING, UNCLE郭
攪到我心思思, 你想點唧, 我好難安撫番自己心情架喎, 冇得去, 我會好唔開心架喎~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 01:16 發表
首頁巳更新. 未能出席友賽者, 請回帖告知.
竟然有日本嬸嬸 !佢識唔識中文?

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-19 09:50 發表
[quote]原帖由 Terence 於 2009-2-19 00:20 發表

你知我一向都好鍾意參加D老餅球局, 今次又有OLD CAKE, UNCLE BING ...
睇嚟呢位小邪童今次心靈受到重創

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-19 11:11 發表

竟然有日本嬸嬸 !佢識唔識中文?
識唔識中文都有日本叔叔代言, 不如問佢打唔打乒乓波好 D
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-19 12:10 發表

識唔識中文都有日本叔叔代言, 不如問佢打唔打乒乓波好 D
佢識打波!搵開鄧林教...

引用:
原帖由 諾沃克 於 19/2/2009 09:50 發表

你知我一向都好鍾意參加D老餅球局, 今次又有OLD CAKE, UNCLE BING ...
阿諾, 一於星期六放下午la, 今次冇左你少左好多野玩

引用:
原帖由 Terence 於 18/2/2009 18:48 發表
大家可互約在九龍或上水集合, 或自行到實利和球館. 球局4pm開始, 遲到者照分擔費用
多謝Terence安排球局,羊局. 我會2pm前到友傳或4pm自己到實利和

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-19 00:48 發表

target: 俾伍生 or 趙生 取一局  
之後再一局再一局, 直落輸3局

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 20:12 發表

先進決賽就係輸俾個直板長膠手,我發誓,以後唔俾人用長膠指住我個頭
我都好討厭長膠...比人逗下逗下..咁就輸一分超不爽...怪自己廢..我希望挑個長膠既教練一決勝負。

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-19 20:41 發表
我都好討厭長膠...比人逗下逗下..咁就輸一分超不爽...怪自己廢..我希望挑個長膠既教練一決勝負。
只能怪自己技術未精。唔知今次個長膠教練會唔會教我點對付長膠

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-19 21:37 發表

只能怪自己技術未精。唔知今次個長膠教練會唔會教我點對付長膠
唔會la. 教識埋你myron咪要食蛋蛋

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-19 20:41 發表
要先同myron仔打番場先, 贏左咪可以同佢打囉

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 23:34 發表

唔會la. 教識埋你myron咪要食蛋蛋
你又話佢會改邪歸正, 打返兩面反貼 ?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

發新話題