34 12
發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 feideepking 於 2009-2-16 14:13 發表

佢講d嘢都唔算咸濕, 都叫邪?!
模下手仔叫純情, 唔係叫咸濕
本帖最近評分記錄
  • Terence +5 join SZ ball game 2009-2-16 14:19
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 11:22 發表

咁正? 哈, 我又係喎, book左holidayinn express. 房間幾好架. 個晚打完波會同myron仔去婆婆雞食完宵夜先返酒店. 第日去友傳再打過.
Myron 仔唔係星期日要打乒工廠內部賽咩?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 13:36 發表
岩岩上網揾到小肥羊推介 : 各位bros 可以look look.
http://hk.myblog.yahoo.com/smallsmalllin/article?mid=10931
星期三要先打去訂位了, 有興趣者早的報名la.
咁我地係去食烤羊, 定係火鍋呀?
烤羊我係西藏食過, 好 "UN", 小肥羊會唔會整得好 D 呢 , 如果係要預早定, 仲有我地得幾丁人, 食唔晒一隻羊

引用:
原帖由 old-cake 於 2009-2-17 13:41 發表

I am thinking that I will go to SZ earlier and do some shopping first in Wah Keung north road. It should be close the 實利和乒乓球館 ( I think). So I will go direct to 球館at 4pm.  So please tell me ...
Remeber to take care of your belongings, as well as "note changing" (real to fake) by taxi drivers. My friend gave a $100 note, then the driver said it's fake and ask for exchanging another one continuously.

實利和係褔田區, 振華路 (大約 200 幾號), 有間真工夫, 同小肥羊, 行入去既仕必逹廈 (個樣有點像工廠大廈), 近科學館地鐡站既購書中心, (行過去 5-6 分鐘)

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-17 14:20 發表

想當年嘅嘢無為提啦,提親好多人陪你喊就唔好啦
就算有當年既風味, 都無當年既心境

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 14:24 發表
敬告各位Bros, 酒後駕駛, 害己害人. 切記
真係可以諗下由荃灣坐直巴去皇崗, 再齊齊打的去球館, 方便快捷又便宜.
荃灣MTR(綠楊新村)下面有車到皇崗, 咁不如約係個度2:00pm等, 一齊去. 有冇其他提議呢?
我唔去荃灣等喇, 觀塘去荃灣都好遠下, 我估我會坐火車去羅湖轉地鐡過去, 或者係觀塘坐大巴到皇崗再打的, 我去過幾次, 識路去.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 14:35 發表

OK, 咁你會唔會同vr1717去?
應該都會, 佢都係住觀塘區, 見佢上 MSN 再問佢

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 23:24 發表

我同你隊coke la
飲得汽水多, 會令骨質流失

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 23:31 發表

應該好過飲三鹿奶掛
咁要睇下腎功能強 D 定係骨硬 D, 我都飲左好多蒙牛同伊利 (有兩年日日飲) ~~ 遲 D 都想去照照個腎

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 01:49 發表
但我確實係叫oscar 我後到  要去友泉
你幾點過友傳呀? 仲過唔過黎實利和呀? 上次哥街無同你計分打, 睇下星期六可唔可以打返場

十幾個團員了, 駛唔駛再 BOOK 定多兩個教練呢?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 18:41 發表
遲下會唔會可以包場
好似已經可以包半場了

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 18:48 發表

真係處理唔到架, 而家巳經好累la.
好彩今次都係熟人, 唔會甩底, 如果唔係約哂教練, 訂哂檯.... 真係幾大穫架   
所以若有任何安排不周, 大家要多多見諒
謝謝 Terence 勞心勞力為我們打點安排整個行程

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 19:01 發表
我會黎join你地呀
不過我第一次返大陸咋今次係..真係咩都唔識麻煩你帶一帶我..哥街個次你好似手傷..好返未阿?你ok既話我除時都得 liness" />
第一次返大陸??
咁你要 CHECK 下回鄉卡過期未先, 仲有小心財物 (銀包要收係衫既內袋, 或者收係大袋深處再攬實) , 好多小偷, 又要小心比人換/找假錢 (比一佰蚊紙記得做 D 記號, 同記下號碼, 尤其坐的士), 有 SLEEPER 帶你都好 D, 你去實利和自己一個人黎, 定係佢帶你過黎呀?

隻手好過哥街果日, 不過都係仲未好晒, 仲有三日, 希望好 D 喇, 不過唔理喇, 點都照打可也

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-18 20:08 發表

最討厭喎d用 直板長膠的球手
聽聞你都係喎

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-19 11:11 發表

竟然有日本嬸嬸 !佢識唔識中文?
識唔識中文都有日本叔叔代言, 不如問佢打唔打乒乓波好 D

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 23:34 發表

唔會la. 教識埋你myron咪要食蛋蛋
你又話佢會改邪歸正, 打返兩面反貼 ?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 23:40 發表

打緊la. 倒板兩面用反貼
乜叫倒板呀?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-19 23:55 發表

星期六示範你
好, 等住 Myron 賜教

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-20 19:24 發表
嗯...有前途~~
係五呎九吋高既小朋友

34 12
發新話題