29 12
發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-16 08:50 發表
恭喜kwokwy勇奪2009年先進某組亞軍. 決賽遇到長膠高手兼夾組, 雖敗猶榮.
係己組啦。其實輸波都唔關對手係甲組事,主要係我點都唔服氣我吊唔死啲長膠手(貓貓如是、JackHo如是),所以雖然後面肥佬高猛打手勢叫我改變戰術,但我係都唔肯改,結果就係斷氣而死。

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-16 13:12 發表
恭喜kwok大俠。
我對你有如的景仰有如滔滔江水綿延不絕又有如黃河氾濫一發不可收拾。幾時有機會再指點小弟你的綿綿不斷,拉到你斷氣的高吊弧圈。。
既然你咁捧場,咁我就唯有保持風格,繼續高吊
不過我仲考慮緊今個星期六去唔去實利和,小肥羊好吸引……

咁多人,我睇Terence要註冊開間旅行社先得。昨日講開知道偉俗嗰邊好似好多人做旅遊業,搵佢哋啲人幫手帶隊啦。

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-16 14:21 發表

中間加埋, 買茶葉, 買絲綢, 買水晶, 購物點~
包咗啦,不過我哋呢啲團係去「全明星」、「龍珠」睇膠皮、木板、波鞋之類。
話時話,其實我懷疑華僑城呢啲咁嘅渡假村式酒店可能有乒乓波枱,可以打波。真係搵日走去探下路先。

confirm咗小肥羊晚飯未?我最主要睇呢個決定去唔去

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 10:57 發表

Firm左la. 只係睇下食唔食到烤全羊咋liness" />liness" /> 因為要睇人數而定. 你黎la, 今次會約的80人仔為主.
myron主要打6-8pm, 佢自己係球館食燒雞及pizza.
雖然我覺得Myron好可憐,不過都無辦法啦,為咗隻小肥羊,今次無論如何都要上嚟。
食小肥羊要豪飲,我要諗下開唔開車,遲啲先同你約實我上去時喺邊度集合,ok?諗緊直頭第二日先返香港。

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-17 11:22 發表
諗起. 小肥羊就.... 唉~~~~冇我份呀
使唔使打包隻羊脾俾你?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 11:22 發表

咁正? 哈, 我又係喎, book左holidayinn express. 房間幾好架. 個晚打完波會同myron仔去婆婆雞食完宵夜先返酒店. 第日去友傳再打過.
嘩,好似集訓咁!我要認真諗諗。

引用:
原帖由 bing 於 2009-2-17 12:07 發表
知唔知上水泊車那處平? 粉嶺火車站旁空地都要$40-50 全日.
上水好似仲要貴少少,離火車站5-10分鐘步程左右嘅空地場好似要60一日。

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 13:01 發表

都好喎. 球技交流, 只要唔嫌我地屎波就得勒. 請問你是深圳球友嗎?
但係6:30我哋食緊小肥羊喎,點打?

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-17 14:12 發表

我就想兩樣都食. 火煱+紅酒 + 烤羊, 人生一大快事
我係蒙古食個隻就好正喎, 個時攞住個背囊就上路, 去到邊, 食到邊, 住到邊, 自由自在. 仲記得青海既羅宋湯, 烏魯木齊既烤羊串, 烤餅, 重慶既 ...
想當年嘅嘢無為提啦,提親好多人陪你喊就唔好啦

引用:
原帖由 mrke 於 2009-2-17 14:28 發表
好吸引呀......可否報住名先liness" />
我自己上嚟等埋我食小肥羊,再打友賽
mrke你唔好講咁多嘢,就講一句嚟定唔嚟就得啦。

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-17 14:22 發表
就算有當年既風味, 都無當年既心境
係咪呢,我都話講親當年好易搞到人喊。

引用:
原帖由 mrke 於 2009-2-17 16:31 發表

我一定嚟追殺你
咁都似返句人話

bing師兄你若果開車就唔可以陪我豪飲呀

遲下會唔會可以包場

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-18 18:48 發表

真係處理唔到架, 而家巳經好累la.
好彩今次都係熟人, 唔會甩底, 如果唔係約哂教練, 訂哂檯.... 真係幾大穫架   
所以若有任何安排不周, 大家要多多見諒
我都話要搵偉裕啲從事旅遊業嘅人幫手
而家吹水區變咗吹雞區

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 19:01 發表
我會黎join你地呀
不過我第一次返大陸咋今次係..真係咩都唔識麻煩你帶一帶我..哥街個次你好似手傷..好返未阿?你ok既話我除時都得 liness" />
咁你最好約埋其他人一齊過去。你大概由邊度出發?荃灣?上水?

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-18 19:59 發表

絕對有可能勁過D教練
無咗阿諾啲教練都鬆一口氣啦,我諗佢哋會打得好好多

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-18 20:06 發表

佢地唔會鬆得好耐, 好快我又會從出江湖~ 到果一日, 佢地又會再冇好日子過 !!
教練終結者,coach terminator

I will be back.....

29 12
發新話題