發新話題

【野田妹練波球局】2月22日 (星期日) 5:00-7:00pm 歌和老街壁球室

野田妹近排咁 HIT, 無理由唔 JOIN, 我又莊
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-15 23:56 發表

你唔好嚇親我d波友仔呀!!
我同佢打過, 都仲健在 ~~ 唔駛太擔心
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-16 00:09 發表

咁係因為我俾你邪住......
你又誤會左, 我都話左唔係打邪膠果個, 我係唔識打波, 打橫板兩面反貼既上世紀球手

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-16 00:18 發表

係咩?
咁我真係唔知你係邊個喎,
哈哈~~
陽陽知, 我黎乒匯做 guest, 佢都問我練好發球未

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-2-16 00:23 發表
所以我不嬲都讚妳冰雪聰明....haha
"全力" 打波

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-16 22:57 發表

應該係!
我地係A+B檯囉!!
squash courts 好似係地下喎

引用:
原帖由 DANNY 於 2009-2-15 21:53 發表
join.最好星期5,6,日 6:00pm-10:00pm liness" />
請問閣下係咪姓 WONG 架?

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-2-26 15:35 發表

會唔會難d 呀?
如果係咁好似返大陸練仲好喎!!
我星期六係哥街 4-6pm book 左張檯, 不過唔打喇, 比你地打呀.
有興趣 pm 我 EMAIL, 我 SEND 張 TICKET 比你呀

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-2-26 15:43 發表
點解卜左吾打-00-好晒
不過咁優惠人..都吾錯xd
手痛咪唔打囉

Welcome

發新話題