41 123
發新話題

【2009 甲組】陳文鋒 vs 蔡鎮滔

【2009 甲組】陳文鋒 vs 蔡鎮滔

Exciting!!

thanks.
Never Give Up!

HK

so good

Peter 係唔係用防弧膠, 睇佢發球好似好勁

引用:
原帖由 asdf 於 2009-4-5 10:35 發表

BUTTERFLY防弧SUPER ANTI
Bty Super Anti 我以前都用過, 幾好用, 防守一流, 但手法和長膠有點不同, 要多點用力, 1.9mm 及 1.5mm 我都用過, 1.9 手感沒1.5清晰,但出球但綿, 對方更難借力

引用:
原帖由 bond 於 2009-4-5 10:55 發表

Bty Super Anti 我以前都用過, 幾好用, 防守一流, 但手法和長膠有點不同, 要多點用力, 1.9mm 及 1.5mm 我都用過, 1.9 手感沒1.5清晰,但出球但綿, 對方更難借力
Bty Super Anti無用的, 我教練用過, 俾我打到一棟都無, 好似沙包咁只有捱打, 反而佢用yasaka果隻防弧我就覺得好難打, 我用十萬轉過去俾佢一頂, 個波直情係唔去既, 停左係度, 吸晒我d力同旋轉, 又可以彈打, 教練用呢塊只係打到互有輸嬴

引用:
原帖由 asdf 於 2009-4-5 11:15 發表
HK有無1.5Super Anti
我之前塊1.5mm super anti 在日本訂的, 另外, 我見銀球都有售

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-4-5 11:13 發表

Bty Super Anti無用的, 我教練用過, 俾我打到一棟都無, 好似沙包咁只有捱打, 反而佢用yasaka果隻防弧我就覺得好難打, 我用十萬轉過去俾佢一頂, 個波直情係唔去既, 停左係度, 吸晒我d力同旋轉, 又可以彈打, 教練用 ...
對著破邪高手,基本上用任何類型的邪膠都冇用, 係呢Yasaka Anti-power 有冇1.5mm 或以下的?

睇唔到..

SEEE
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

ccccccccccccccccc

ccccccccccccccccccccc

ccccccc

41 123
發新話題