發新話題

【學界】青少年團體

【學界】青少年團體

今年吾知大家青少年團體夾邊個呢??打邊隊??=]
可否跟大家分享一下?"liness" />liness" />
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

今年應該都好多梗野,一定好難打
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

威利多你係咪打13-14

我今年可以夾到人打戊組團體,好正呀!

回復 3# 的帖子

吾係呀!!我打14-15(94-95年)

引用:
原帖由 威利多 於 2009-2-12 21:55 發表
屎!我都係...

引用:
原帖由 威利多 於 2009-2-12 21:55 發表
即係13-14啦,你夾邊個呀?

引用:
原帖由 ele1214 於 2009-2-13 20:58 發表

即係13-14啦,你夾邊個呀?
我夾水谷準同埋王勵勤~"

引用:
原帖由 威利多 於 2009-2-14 11:10 發表

我夾水谷準同埋王勵勤~"
haha,我夾馬林同王皓...後備都有波爾,柳承敏同4466

我夾清祥,恆仔,盧祖銘
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-14 11:13 發表

不材都想打喎
好啦!!咁就預埋你啦

發新話題