44 123
發新話題

[誠找波友] 徵求順利邨波友

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

[誠找波友] 徵求順利邨波友

小弟住順利既~平日有時間都會四圍去搵其他巴打打波~
奈何 住左順利村咁耐~ 一個打波既FD都冇
個體育館又夠靚~ 又夠靜 ~   

如果有時夜媽媽 手痕~ 可以踢拖落黎打下波 幾正呢 !

有冇巴打可以以下時間打呢...

一 至 五 ~ 9-11 PM
星期, 六日 全日...

有既就PM 我啦~

多謝多謝 !

"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

VR生, e度可能幫到你(可能有同區人仕)
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=11079

引用:
原帖由 vr1717 於 2009-2-12 14:56 發表
小弟住順利既~平日有時間都會四圍去搵其他巴打打波~
奈何 住左順利村咁耐~ 一個打波既FD都冇
個體育館又夠靚~ 又夠靜 ~   

如果有時夜媽媽 手痕~ 可以踢拖落黎打下波 幾正呢 !

有冇巴打可以以下時間打呢. ...
你好呀,我叫sunny,我住彩虹邨架,平時星期5會去荔枝角同d friend打波,我住個度都冇人打波,不如大家交換電話,找日打番場呀,順利邨同我個度都好近

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2009-2-14 03:32 發表

你好呀,我叫sunny,我住彩虹邨架,平時星期5會去荔枝角同d friend打波,我住個度都冇人打波,不如大家交換電話,找日打番場呀,順利邨同我個度都好近
已pm 電話~ 不過我唔勁ga!

仲有冇巴打可以同我打呢?
(乒乓潮文>濃縮版<)

有!我都住彩虹,張

i'm living in kln bay .... 搵晚試試

我在觀塘附近
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

有冇巴打住順利呢....
(乒乓潮文>濃縮版<)

去乒匯都得

我住順利嫁=]]

我坐 $2.7 VAN 仔都好快到順利
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-8-11 23:03 發表
我坐 $2.7 VAN 仔都好快到順利
JACK!! 好耐冇打波 搵日出黎打番場
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 Mc_227 於 2009-8-11 22:54 發表
我住順利嫁=]]
係? 搵日出黎打波丫~
(乒乓潮文>濃縮版<)

有冇順利人~ kwun tong 人
(乒乓潮文>濃縮版<)

請問有冇 官塘 之友...
(乒乓潮文>濃縮版<)

仲有我呀~~~
記唔記得我先

push push~!
(乒乓潮文>濃縮版<)

我都係住官塘 有幾會大家交流下

其實我住順天  哈哈!!!

引用:
原帖由 絕對 於 2011-4-6 19:45 發表
其實我住順天  哈哈!!!
係? 有冇MSN 呢~ 搵日出黎練波丫~
我MSN [email protected]
(乒乓潮文>濃縮版<)

44 123
發新話題