38 12
發新話題

牛年春茗

牛年春茗

各位百靈鳥會員 , 日期已定於本月二十七日(星期五), 請準時出席。
祝各位身體健康 , 工作順利 , 心想事成。
明白什麼都總有限期

喺澳門葡京舉行?!

upgrade o左去澳門四季

引用:
原帖由 off+ 於 2009-2-12 07:29 發表
upgate o左去澳門四季
澳門四季乜乜呢?!

大師駛唔駛搵人影相,如果要,搵我啦!
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2009-2-12 07:34 發表
話時話, 你影相都好pro喎!

引用:
原帖由 little-dolphin 於 12-2-2009 11:04 AM 發表
祥仔買左5d m2,叫佢帶去同你一齊影

睇當日心情好唔好,先決定到去唔去

今年有無抽獎

嘩! 5D.正呀.......
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]

引用:
原帖由 little-dolphin 於 12-2-2009 11:30 AM 發表
嘩! 5D.正呀.......
你都快d上 1d-m3啦

引用:
原帖由 off+ 於 12-2-2009 11:20 AM 發表
今年有無抽獎
上年你抽到d咩?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-2-12 12:04 發表 上年你抽到d咩?
...........................

小貓祝 百0 bird 各位會員球技蒸蒸日上, 身体健康, 信哥早日復出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑋仔 於 2009-2-12 12:03 發表

你都快d上 1d-m3啦
不如你叫會長攞1d-m3黎做今年嘅抽獎獎品啦!

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2009-2-12 13:23 發表 不如你叫會長攞1d-m3黎做今年嘅抽獎獎品啦!
攞cash好d喎!

都好,我地叫d會員上來遊行

今年有現金抽獎?

引用:
原帖由 3gp 於 12-2-2009 02:47 PM 發表
今年有現金抽獎?
就係要會員上來爭取,你又係公司蛇王呀

大師話心想事成嗎

38 12
發新話題