發新話題

【深圳練波團】: 2月14日 深圳實利和

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-10 19:04 發表

之不過果日系情人節," 唔練老婆功, 返屋企比人凶"。。。小心小心
星期五同myron's mom 去澳門ma.
星期六咪可以同個仔去SZ lor

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-10 19:11 發表

好計,返嚟話我聽有乜好嘢食。

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-2-10 17:36 發表
郭兄近來好積極下
想打好啲「先進」,因為之後應該有一段時間暫時都無大比賽啦(論壇月賽唔易報到,乒超聯我諗我都唔打得幾多)。
小風你都要加油,家庭崗位固然重要,練波都唔可以掉得太淡呀。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-10 19:49 發表

好計,返嚟話我聽有乜好嘢食。
去呢間先http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=24553
再去Fernado食lunch, 買埋安德魯葡撻同朱古力撻(myron至愛),
去Venetian Resort 行下,玩下slot machines,
最後返金沙食自助dinner,
食完返HK

迟下个女球技进步 , 我会带埋个女一起去深仔练 , 老婆应该OK挂!!

大約幾多錢??

檯鐘 rMB 28 /HR + 教練費由60-90人仔不等. 睇下你打幾耐.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-10 19:11 發表

昨日元宵已經跟老婆慶祝情人節,食義大利菜。Yummy!

星期六老婆放人!可以去打波

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-11 00:43 發表

昨日元宵已經跟老婆慶祝情人節,食義大利菜。Yummy!

星期六老婆放人!可以去打波…
係咪黎先. 係就包哂鄧林4-9pm la.

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-11 01:00 發表

怕你有牙! 同你死過!星期天早上仲有曲棍球比賽....

一於叫郭大俠整招見波就拉你嘆下

引用:
原帖由 Terence 於 2009-2-11 01:00 發表

咁我哋唔使食晚飯?直落?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-11 08:49 發表

咁我哋唔使食晚飯?直落?
你唔駛返香港慰妻咩?

未定。若果早就可以一齊食啲嘢先走。
BTW,Nelson係自記去實利和?

未知nelson點去, 個日最好早D遇關, 因為下午人會多.
3-4pm 可以先搵個教練打下分(到時再搵,)
4-6pm 同鄧林練波
6-7pm 晚飯
7-9pm 鄧林
nelson有冇好提議?
不如過日係上水集合, 就2pm 火車站閘口. OK? or 早的去上次問餐廳食D野(1pm)?

I am fine with this arrangement. I will take way by 皇崗. It is better for me.
We can meet at 實利和.

咁我都prefer早啲上去,或者自己幾個在實利和玩一陣先都得。我應該會在上次個場食晏,攞返兩個鐘泊車優惠呀。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-11 10:33 發表
咁我都prefer早啲上去,或者自己幾個在實利和玩一陣先都得。我應該會在上次個場食晏,攞返兩個鐘泊車優惠呀。
咁一齊la. 我大約12:30pm去到. 邊食邊等.

引用:
原帖由 Nelson 於 2009-2-11 10:29 發表
I am fine with this arrangement. I will take way by 皇崗. It is better for me.
We can meet at 實利和.
咁實記見.  3pm前會到

引用:
原帖由 Terence 於 10/2/2009 18:48 發表

等你消息, bing哥仔
情人節都系要同老婆過好D,唔系下次唔放人重大件事。下次再預我。

發新話題