31 12
發新話題

乒總計錯分~~~~

乒總計錯分~~~~

大家有無計過自己幾多分~~~~~以本人為例~我今次打的組別是丁組~~想問今次呢個係吾係丙級賽事~~~~如果係的話~~~乒總今次計錯晒d分~

我都估佢計錯分,阿盤打得咁辛苦都係加得51分,goku加45分,
佢2個都win左比自己高分既人,應該唔只加得咁少!!

我無打比賽都扣我4分, 點解架呢 ??

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-10 09:33 發表
咁~
搞笑

有一 個排名分. 大家要注意
去年我丁組入了32強, 好似有排名分, 是多少我唔記得, 可能是 4 分.
但排名分只保留一年, 一年后便好似話會取消,
所以今年我都扣了 8+4....你們再看看是否如此

去年我 0 分打到32強時, 所有對手都比我高 50分分差以上, 所以一加便加了 50 多分.
但若分差是少於 50, 甚至低於你的分數, 相對加分會少好多.

不過亦不排除乒總計錯....我地都常常錯
如果 46 仲留在丁組, 便一定計錯分. 以46的水平, 甲組尾, 乙組頭
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-10 09:33 發表
但你有冇報名先?

不過亦不排除乒總計錯....我地都常常錯
如果 46 仲留在丁組, 便一定計錯分. 以46的水平, 甲組尾, 乙組頭

完全同意

回復 6# 的帖子

超級同意

但係貓貓都認該.............................

小弟只係實話實說....

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2009-2-10 02:35 發表
大家有無計過自己幾多分~~~~~以本人為例~我今次打的組別是丁組~~想問今次呢個係吾係丙級賽事~~~~如果係的話~~~乒總今次計錯晒d分~
已打電話查詢, 乒總做緊野la. 應該會好快更正番.

我自己無打,
不過我朋友打丁組,
嬴3輸1,
丙級賽事應該有二十幾至三十幾分,
但佢得14分...

好明顯錯

我打左去問~~~~佢地話係計錯左~~~~修正中~~~~~~~~~~~
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-10 10:49 發表

王兄 .... 有話不仿直言 ................
六爺炒衰貓三蛋, 咁即係....貓貓應該......!

引用:
原帖由 防守王 於 2009-2-10 11:35 發表

六爺炒衰貓三蛋, 咁即係....貓貓應該......!
噤我上次係何文田吾洗比6爺抄三蛋, 都算慶幸啦...

E...打電話係有用架...
我只是報左單打同雙打, 單打Full 左, 無得打
雙打輸左, 不過唔計分架嗎....
4分呀~~ ><

回復 17# 的帖子

哈......咁就六爺好彩....囉!!

錯得好勁

另外我想問點解有D球員消失左既,
如王晶..

31 12
發新話題