發新話題

【廠長】乒工廠 - 版主

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 11:24 發表

你作客去西灣河, 老虎機的主場.  有咁高水平的表現, 真的難得.  我對他都無你打得咁難分難解...(我守唔住..哈~~哈)
琴晚我只係放開D打,先打得好0左,因為我知道對手實在好強,所以冇諗咁多,一味亂攻

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 11:59 發表

部份西灣人 去左深水步...仲俾狂龍恰添呀...好慘呀.
否則, 連同西灣河隱形殺手(佢份人較低調)乒乓人在場....一定屍環遍野啦.....哈~~哈
好在!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-29 12:10 發表

坦白講 現在 廠長的水平已經是乙頭甲尾 !!
我咁都有,你0羅世界冠軍啦

引用:
原帖由 小乒童 於 2008-2-29 12:25 發表

我一早收晒風啦, 廠長換左新拍, 加上秘密練習, 都已公認為 乒超 實力份子啦.
我暫時都未敢迎戰, 依家埋佢身, 九死一生..
咪玩我啦!! 人地0黎到同我打,一定大失所望

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-2-29 13:38 發表
Heard that You are playing very well last night Wo
Kung He Kung He!!!

Even Goku and JackHo can not in the 1st 4. WoW.........
http://hkttf.com/ima ...
thanks oldcake...!!!!!!!!!!!!!!!!!

我會比心機練同搞好隊波

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 15:57 發表

Gary hing, you really did play very well last nite ar...the match you KO off+ was also very good.....
你打得仲好,一局不失!!!!

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 16:19 發表
'

That's because you all still haven't gotten used to my serves jar...once you have no problems with my serves, you will have very good chance in beating me ga la...Your basic skills are really ver ...
thanks james..........!!  i will add oil ga la...!!!!!!!!

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-29 16:32 發表

gogogogogo....and Johnny gogogogogo too....
我地都有成日一齊練喇!!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:12 發表

我又要練~~~~liness" />
你大把腳啦!!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:25 發表

腳得兩隻...
我好少打波的...通常星期一, 其他就無喇.
下以約你地,教多日直心得比我啦

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:32 發表

你再有更多心得, 我可以收山啦..哈~~哈.(講笑)
有機會, 我去乒工廠偷師先..
偷乜鬼師!! 我地任何時候都歡迎你!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:39 發表

嘻...咁我唔客氣喇.   
下次會著適當的運動衫黎...仲會帶埋私家板添..
一言為定呀

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-2-29 17:49 發表

我都唔想好似上次官涌咁..俾人大炒呀..(尤其係小盲腰呀...板板都大大力)
你帶齊裝備,炒番我地有餘啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-9 00:31 發表
你明天去乒高前打比我啦
ok...!!!!!!

呢排做野忙到死,日日做到冇氣透,放工又要專注球會的工作,真係有d支持唔住,幸好honey都冇炸型,如果唔係我真係死得

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-31 13:16 發表
放針 Gut lee....
唔好呀!!!!!!!!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-31 17:57 發表
you can ask Susan to help you liness" />
我另一半係cc!!!!!!!!!

休息番兩日又好似好D............................liness" />

下星期一放多日, 有人想打波可call我

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-2 09:43 發表

搵人黎打雙打啦 !  
唔打比賽住喇!!!

呢排工作忙到死,做到冇心機,身心俱疲

但搞好了乒工廠的註冊同隊衫,又令我有番d鬥志

發新話題