發新話題

【廠長】乒工廠 - 版主

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-24 23:35 發表

我d中文都有番一定程度ga.........!!!!!!!!!:)
我係驚自己詞不達意啫:L

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-24 23:37 發表

我係驚自己詞不達意啫:L
haha...........!!!!!!! 講得好好呀!!!! 教識我多點人生道理!!!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-24 23:49 發表

haha...........!!!!!!! 講得好好呀!!!! 教識我多點人生道理!!!!!!:loveliness:
教你唔起;P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-25 01:13 發表

死..我吾明添 :Q
你扮傻嗎?????死佬!!!!!!:$

又忙完一日喇!! 睇見大家進步。左,好開心呀!!!!!!!!:P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-25 23:34 發表

真係吾明 喎 , 又鬧人地 :'(
鬼叫你扮stupid呀!:@

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-3 20:17 發表
打番波幾個月,雖然仲未有番以前的水平,但反而換來一班好波友,我覺得係一種幸運,而沒有大家,更沒有今日的乒工廠!!!:lol

所以我一定會搞好去,同我地呢個未來香港最強的乒乓球website一同努力和成長!!!!!!!!!:)
喎實卜您!:D

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-11-25 23:54 發表

喎實卜您!:D
thanks a lot......!!!!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-28 10:26 發表
:o  好多波波 喎
我仲揀梗!!!!!!!!!!!:lol

今日打了七個鐘!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-12-1 00:13 發表
傻咗..........:lol

我去瞓............早抖;P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-1 04:01 發表

洗吾洗咁博呀 , 我今日 hea 左兩粒中 :loveliness:
想改番d壞動作!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 1-12-2007 00:13 發表
so crazy man
手開始抽根未
年青可畏

He is not that young! :L When compared to us, he's only 2-3 years younger:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-12-1 14:10 發表
He is not that young! :L When compared to us, he's only 2-3 years younger:lol
冇錯!!!!!!!!!!:lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-1 13:28 發表

so crazy man
手開始抽根未
年青可畏
有d痛喇!!!!!!!!!:Q

發新話題