發新話題

【廠長】乒工廠 - 版主

Delete 左佢呀 :L
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-16 18:20 發表 [url=http://hkttf.com/redirect.php?goto=findpost&pid=7498&ptid=1101][/url]
Del 了.....好邪.  我的樣是這樣的.

哈哈 Rain 哥哥,   佢係C9 殺手黎嫁 ;P
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-16 18:01 發表
邊個同我邪出一條血路
我羅..:lol
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-16 16:51 發表
註冊了球員,丁組起家!!!!!!!!!!!!!:Q
幾時打同幾時開始報名呀? 希望快d好番重投乒乓球懷抱.:$

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-11-16 22:21 發表

幾時打同幾時開始報名呀? 希望快d好番重投乒乓球懷抱.:$
http://www.hktta.org.hk/news.htm

check this link..!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-16 23:34 發表

http://www.hktta.org.hk/news.htm

check this link..!!!!!!!!!!!!:)
團隊已經打緊,單項 22/11/07 截止報名有冇錯?

單項full 左未知唔知??

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-18 03:49 發表

加油 , 吾茂茂 支持 汝 :loveliness:
感謝汝的支持:)

今日由基礎練番! 好吃力!!!!!:Q

搞球會果然不簡單!!:L

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-24 23:13 發表
搞球會果然不簡單!!:L
有心唔怕蝕底就會換來一個成就:victory:

但千萬不要計較該成就是否對你產生必要的回報:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-24 23:22 發表

有心唔怕蝕底就會換來一個成就:victory:

但千萬不要計較該成就是否對你產生必要的回報:lol
多謝你用心良苦的忠告,我會努力的!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-24 23:27 發表
forum is more simple!!!!   just use heart and energy!!
thanks a lot.. i will try my best............!!!!!!!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-24 23:26 發表

多謝你用心良苦的忠告,我會努力的!!!!!!!!!:)
你原來睇得明0架:L

我幾驚你會錯意呀;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-24 23:29 發表

你原來睇得明0架:L

我幾驚你會錯意呀;P
我d中文都有番一定程度ga.........!!!!!!!!!:)

發新話題