發新話題

【廠長】乒工廠 - 版主

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-6 13:54 發表

我做證人!!!!!!!!!!:'(
咁我做住被告先喇:P

yeah.....!! boss sick leave afternoon...!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 榮譽會員 於 2007-11-8 13:45 發表

Boss Sick 得 Leave 而你唔識....都唔明你點解咁開心;P
佢係退休年齢,冇乜所謂,我地d細仲要有排涯又點可以話sick就sick呢?????:L

看來自己要作個小休!!! 狀態好有問題!!!:Q

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-9 09:23 發表

幾時冇問題先 :lol :loveliness:
比你發現無問題果時咪無問題囉;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-10 16:22 發表

比你發現無問題果時咪無問題囉;P
聽日又打過.. yeah....!!:lol

好!!! 今日又要幫d兄弟訓練!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-11 10:49 發表
好!!! 今日又要幫d兄弟訓練!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Martin 不在, 我幫你做培訓員。:)

又搞掂!! 大家開始有d隊型!!:)

註冊了球員,丁組起家!!!!!!!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-16 17:03 發表
我陪你, 從丁出發 !!
希望唔使包尾....!!!!!!!!!!!11:L

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-16 16:51 發表
註冊了球員,丁組起家!!!!!!!!!!!!!:Q
引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-16 17:03 發表
我陪你, 從丁出發 !!

出年大家一齊上 :victory:
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2007-11-16 17:45 發表
出年大家一齊上 :victory:
用我地日直殺出一條血路!!!:)

;P

嘩! 幅圖好邪 :funk:

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2007-11-16 18:08 發表
嘩! 幅圖好邪 :funk:
我有D驚呀!!!:funk:

發新話題