發新話題

【廠長】乒工廠 - 版主

【廠長】乒工廠 - 版主

打番波幾個月,雖然仲未有番以前的水平,但反而換來一班好波友,我覺得係一種幸運,而沒有大家,更沒有今日的乒工廠!!!:lol

所以我一定會搞好去,同我地呢個未來香港最強的乒乓球website一同努力和成長!!!!!!!!!:)

加油!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我都要+d油打返以前d波先:lol

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-11-4 01:02 發表
我都要+d油打返以前d波先:lol
得閒join我地一齊特訓!!!!!!!!!!!!!:)

引用:
原帖由 tko 於 2007-11-4 00:38 發表

如果你打翻以前d波, 便無人敢同你打. :lol
點會!! 打番咪又係low-level...!!!!!!:(

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-4 13:14 發表

點會!! 打番咪又係low-level...!!!!!!:(
好過我打極都 out of level ;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-4 21:19 發表

好過我打極都 out of level ;P
不!! 你進步0左!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-4 23:03 發表

不!! 你進步0左!!!:)
無錯...........係肥0左;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-4 23:04 發表

無錯...........係肥0左;P
肥0左又勁0左!!!!!!!:)

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-4 23:07 發表

肥0左又勁0左!!!!!!!:)
應該話好彩我企得0岩位就打得中(錯覺就係勁0左);P

擋得到扣殺 or 拉波就係因為對方唔好彩打中我企果個位;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-4 23:09 發表

應該話好彩我企得0岩位就打得中(錯覺就係勁0左);P

擋得到扣殺 or 拉波就係因為對方唔好彩打中我企果個位;P
係你一早預測到對手的球路!!!!!!!:Q

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-5 13:02 發表

我就係果個對方喇 :funk:
你只係一時黑仔....並非永恆;P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-5 17:58 發表

我要打好你個波 ;P
我要你打凹塊板;P

今日好攰!! 今晚點打!!!!!:Q

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-11-6 13:09 發表
今日好攰!! 今晚點打!!!!!:Q
淨係你攰.........我今日坐足上、下午我個屎忽夠攰啦;P

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-6 13:17 發表

淨係你攰.........我今日坐足上、下午我個屎忽夠攰啦;P
死佬!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-11-6 13:17 發表

用詞不雅............小心 IP 消失 ( 我系本論壇特別行動組巡捕 ):lol

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-6 13:50 發表

用詞不雅............小心 IP 消失 ( 我系本論壇特別行動組巡捕 ):lol
我做證人!!!!!!!!!!:'(

發新話題