發新話題

【版主活動】11月2日 (星期五) 九龍公園版主球局 (Finisehd)

引用:
原帖由 Cola 於 2007-10-26 18:21 發表
各位兄弟, 如果去有骨氣打邊爐, DBS信用咭9時後$68位任食唔包酒水, ok嘛?  湯底及酒水有半價同折扣! 唔鍾意, 我哋可以酒樓叫餸食飯!:lol
喂喂, 另外一個選擇, 尖沙咀赫德道新開咗間新星火鍋, 都係$68任食但係連飲啤洒汽水:D :D 湯底都係要收錢. 我經常去長沙灣同青衣新星, d食物質素都唔錯! 你知啦, 任飲可以一人5、6罐啤酒或汽水, $5罐都唔抵啦! 新星就無限時, 有骨氣就限兩小時!

我就兩間都ok, 兩間都訂咗9:30pm 20位, 由九龍公園去路程都係10-15 分鐘。 兄弟們, 可唔可以31號前俾個答覆我呢?

COLA 少校,
我諗我只能夠出席球局!

Good option, Sun Sing ok ar. I support. :)

new star is very good!!!!

push one

ok.........就新星啦.........平靚正:lol

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-18 01:59 發表
11月2日 星期五 晚上 7:00-9:00
Part 1 - 私片球局, 江湖事, 江湖了 :@
Part 2 - 倫敦廣場打邊爐或者叫?食飯? 可以坐得耐D呀嘛! 童軍會8樓間總監俱樂部都應該可以book到!:victory: (Cola 負責)
Part 3 - 到時要 ...
少校 dinner list 漏左我呀

影 (學生)
Hongyueshum (學生)
Poon
Offsive (學生)
BrianDD
Augustmoon

以上朋友未 CFM, 但若你是學生, 我們歡迎你來波局, 但還是建議你早d翻屋企.  :loveliness:
下月乒工廠 BBQ 歡迎你們參與
Facebook : http://facebook.com/hkttf

我都贊成去新星:victory:

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-29 10:19 發表

少校 dinner list 漏左我呀
Brother tko just added you to the list!:lol

COLA 兄, 有勞你book枱 la
Facebook : http://facebook.com/hkttf

一早book咗新星啦! 而家改咗16位, 兩張枱! 要一間房, 最低消費$2400喎!:L

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-29 10:33 發表
影 (學生)
Hongyueshum (學生)
Poon
Offsive (學生)
BrianDD
Augustmoon

以上朋友未 CFM, 但若你是學生, 我們歡迎你來波局, 但還是建議你早d翻屋企.  :loveliness:
下月乒工廠 BBQ 歡迎你們參與
need to wake up early to China next day, so ball game only!TQ

引用:
原帖由 Cola 於 2007-10-29 21:55 發表
一早book咗新星啦! 而家改咗16位, 兩張枱! 要一間房, 最低消費$2400喎!:L
所以無要房!

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-10-29 22:11 發表
每位$150:)
耍房太貴啦!:funk:

引用:
原帖由 Cola 於 2007-10-29 23:57 發表

所以無要房!  
到時我哋一到齊就嘈到拆天就有可能有間無最低消費嘅房;P

ho!ho!ho! ;P

i not go dinner.........sorry

發新話題