發新話題

【版主活動】11月2日 (星期五) 九龍公園版主球局 (Finisehd)

小過童......(玻驚 加 癲拿)44-66 教我的:lol

我 confirm 出席了:victory:

我只出席球局:victory:

引用:
原帖由 44_66 於 2007-10-25 20:15 發表

童督督 .. 飲走吾巧隊吾 :funk:
點解你無左個........( come 穿牆 )

So far, not much response from all other 版主! :Q I assume 20 people first and I will reserve 2 tables for dinner at one of the Chinese restaurants in TST or Jordan.:handshake

I cfm ball game & dinner, thks for arrangement. :loveliness:

請其它兄弟在此講低........去唔去飯局

以便 Cola 兄安排飯局坐位......( 因要 book 檯
)

THANKS BROTHER! I WILL GO FOR BALL GAME AND DINNER!:lol

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-10-26 14:38 發表
I cfm ball game & dinner, thks for arrangement. :loveliness:
topgun go... i go...!!! :lol

Ball Game + Dinner, THX

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-18 01:59 發表
11月2日 星期五 晚上 7:00-9:00
Part 1 - 私片球局, 江湖事, 江湖了 :@
Part 2 - 倫敦廣場打邊爐或者叫?食飯? 可以坐得耐D呀嘛! 童軍會8樓間總監俱樂部都應該可以book到!:victory: (Cola 負責)
Part 3 - 到時要 ...
Part 4 - 我 (輝Sir) 到時會加插一個環節:可樂競飲大賽  (菜前大熱, Cola )

可以改下圖的飲品嗎:lol         

各位兄弟, 如果去有骨氣打邊爐, DBS信用咭9時後$68位任食唔包酒水, ok嘛?  湯底及酒水有半價同折扣! 唔鍾意, 我哋可以酒樓叫餸食飯!:lol

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-26 15:44 發表

Part 4 - 我 (輝Sir) 到時會加插一個環節:可樂競飲大賽  (菜前大熱, Cola )

可以改下圖的飲品嗎:lol          http://i231.photobucket.com/albu ... 5311977a70aWF5Ps.jp ...
飲可樂或者賓七都可以接受?????????????????:L

引用:
原帖由 Cola 於 2007-10-26 18:21 發表
各位兄弟, 如果去有骨氣打邊爐, DBS信用咭9時後$68位任食唔包酒水, ok嘛?  湯底及酒水有半價同折扣! 唔鍾意, 我哋可以酒樓叫餸食飯!:lol
正.......舉波板贊成:victory:

任食唔包酒水........為一(賓七特飲)免費:lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-10-26 18:21 發表
That is a good idea, I agree. :victory:

i agree it

引用:
原帖由 小過童 於 2007-10-26 18:32 發表

正.......舉波板贊成:victory:

任食唔包酒水........為一(賓七特飲)免費:lol
我請你飲又點話呀! 童兄!:lol :lol :lol

引用:
good ----------------------------------

ball game + dinner

發新話題