發新話題

【油尖旺月賽】: 2月23日 (星期一) 7:00-11:00pm 順利村室內運動場

i join too

仲未加我個名

本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 Pls Pm your Tel to me 2009-2-5 14:42
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

仲未加我個名落個 LIST 度
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

貓兄, 我想問, 打區月賽要唔要住係果區, 或係果區工作, 讀書等?
PS. 我住係觀塘

CONFIRM

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-16 13:59 發表
CONFIRM
我都 CONFIRM 左架喇, 請 UPDATE LIST
本帖最近評分記錄
  • Mao +5 2009-2-17 16:12

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-17 14:27 發表

我都 CONFIRM 左架喇, 請 UPDATE LIST
貓兄, 已 PM 你我電話

引用:
原帖由 logtincom 於 2009-2-19 23:32 發表
唉,我都想參加,但d人太勁喇
我拉低返 D 水平

跌左落 WAITING LIST, 到依家都未 CONFIRM 到今晚有無得打, 那我當輪不到了, 因現在要出街了
下次再報過吧

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2009-2-24 00:17 發表
恭喜郭兄搭到最後一班車, 仲囉埋冠軍, 小弟真係非常享受同郭兄大戰一場, 雖然小弟都係不敵郭兄, 但係從中學到好多野, 郭兄過人既心理質素真係叫小弟佩服, 有機會再向郭兄討教!!  
阿郭真係好勁 , 小弟就 ~~ 包尾, 要跟郭大俠多多學習

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 00:24 發表

你手傷咗都唔使灰心,千祈唔好認輸;一定要突破身心嘅束縛。
係咁多高手面前, 輸係應該既, 唯有再努力 D 練波 ~~
我打法係有 D 問題, 孤線太低, 容錯度太低, 用少左手腕磨一磨個波就變成撞得太多, 要改改, 遲 D 要向你請教下

發新話題
最近訪問的版塊