發新話題

【先進運動會】乒乓球比賽

嘩!! 唔知有無機會對到六爺!!

哈哈,46同貓好有緣

引用:
原帖由 防守王 於 2009-1-16 23:31 發表
嘩!! 唔知有無機會對到六爺!!
有, 46 打低隻貓八強同你打

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-1-16 23:38 發表
有, 46 打低隻貓八強同你打
啊.....咁我無機會對六爺啦...............
(我係話我會早瓜)

Thanks for your information

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-1-17 00:57 發表
Thanks for your information
你又有得打!!!??

係呀

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-1-17 01:04 發表
係呀
咁你加油啦!!

大家咁話

46定貓貓好波d?

回復 12# 的帖子

貓好波D

話晒個網係佢既, 點都要讚下佢. 何況佢係勁!

我認輸.... 46 話晒某組八強, 丁組又出到線...而我.....第一場便輸波
44_66 貴為論壇之草, 我拍馬都追不上
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 16# 的帖子

呢個細介, 斤洪鼎白.......你排名分高過六爺, 就係巴閉D嫁啦!

如果我是 公傷杯 冠軍..我咪可以 win 44_66 law.....我只是 小貓一隻
不過無壓力. 上次打丙組怕輸, 所以最后用舊板,
今次唔理咁多. 用新板.  可以死在 44_66 手上...是光榮
不過話時話, 第一關都未必過到啦, 仲講第二關, 好似快左 d
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

46大戰貓貓,又可以開post投票啦
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-1-17 10:37 發表
46大戰貓貓,又可以開post投票啦
要加埋貓貓第一場個對手...
因為佢未必嬴緊第一場

【先進運動會】: 先進運動會2008/09 賽程表 / 時間表

發新話題