發新話題

【先進運動會】乒乓球比賽

回復 21# 的帖子

係呀, 無計啦, 佢好好彩囉

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-4 11:20 發表

一 d 都吾好呀 ... 成日對住個督督下 ... 有 d 奄悶喇
對粒粒又係幾無癮既. 不過我噚晚比個粒粒打爆左...................................

回復 30# 的帖子

梁Sir 九成九會去啦. 除非佢唔打雙打囉!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-12-3 09:13 發表
no luck this time
no luck this time too

回復 1# 的帖子

單雙都抽到,有運呀

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-4 15:38 發表

no luck this time too
我以為你冇報添

回復 39# 的帖子

唔好唔記得交錢 , 繳費日期至15號

到時一定好精彩
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

雙打男子乙組(45歲或以上) 至少有5個位 (48-43) , 可以於30-31號公開候補

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-12-11 22:54 發表
唔好唔記得交錢 , 繳費日期至15號 liness" />
今日交咗喇

先進乒乓球比賽(今日開始後補呀)

我已經後補左啦. 哈哈............

男子辛辣組

抗議
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-12-18 11:43 發表
抗議
抗咩議呢??? 我今朝七點半就去排隊啦.

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-18 11:46 發表
去拎 poster model 簽名
噚晚真係有人搵我嚮我張相下面影相, 哈哈.....

乜真係咁難報既咩?
我有幾個friends報左,全部都有得打wo
佢地問係咪無乜人參加,所以先抽到

回復 6# 的帖子

當然係易過區賽!!! 分組又分得細. 幾年一組. 所以咪多人有得打囉!

【先進運動會】: 先進運動會賽程表

本帖最近評分記錄

哈哈! 46 如無意外第一場就對貓貓

發新話題