發新話題

【先進運動會】乒乓球比賽

上網報名時, 身分證號碼唔駛打括號

我都上網報左

報左啦!

多謝你申請先進運動會  

參考編號: 11540  

年度: 2008  
項目: 乒乓球比賽  
比賽:  
1. 男子單打戊組

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-4 09:17 發表

屎吾屎打埋個名咄黎呀
我系戊組.....................

想搵個亞戊夾傷打
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-4 09:26 發表

不材係 早X

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-4 09:23 發表

我系戊組.....................

想搵個亞戊夾傷打
咦,你竟然大我一組!
不過雙打嘅分齡範圍闊啲,而且唔使一定同年齡組別,報落年齡經嗰組就得。

引用:
原帖由 三豐 於 2008-11-6 19:31 發表
參加者必須持有下列其中一項認可的成績証明,方可參加甄選:
由康文署主辦的2008/09年度屯門區分齡乒乓球比賽首4名優勝者;
香港乒乓總會的排名運動員4名(向屯門區遞交申請人/隊排名最高的4名/隊;雙打項目則以2名運 ...
風風,人地講先進,做セ你講港運咁離題

好嚴的要求呀!!!!!!

【先進運動會】: 抽籤結果

先進運動會(乒乓比賽)已有抽籤結果

http://www.lcsd.gov.hk/me/mastergame/b5/results_table.php
本帖最近評分記錄

Thanks! 抽到正選

回復 2# 的帖子

好一個午夜知音!你打边早

引用:
原帖由 pingpong 於 2008-12-3 02:04 發表
好一個午夜知音!你打边早
spoon group

回復 5# 的帖子

什么是SPOON GROUP

no luck this time

回復 7# 的帖子

多謝赐教

發新話題