45 123
發新話題

【先進運動會】乒乓球比賽

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-3 07:32 發表
王兄 係後補喎
上年又係咁.....頂!!

回復 27# 的帖子

你地一開始對就好囉!!!

回復 21# 的帖子

係呀, 無計啦, 佢好好彩囉

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-4 11:20 發表

一 d 都吾好呀 ... 成日對住個督督下 ... 有 d 奄悶喇
對粒粒又係幾無癮既. 不過我噚晚比個粒粒打爆左...................................

回復 30# 的帖子

梁Sir 九成九會去啦. 除非佢唔打雙打囉!

先進乒乓球比賽(今日開始後補呀)

我已經後補左啦. 哈哈............

男子辛辣組

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-12-18 11:43 發表
抗議
抗咩議呢??? 我今朝七點半就去排隊啦.

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-18 11:46 發表
去拎 poster model 簽名
噚晚真係有人搵我嚮我張相下面影相, 哈哈.....

回復 6# 的帖子

當然係易過區賽!!! 分組又分得細. 幾年一組. 所以咪多人有得打囉!

嘩!! 唔知有無機會對到六爺!!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-1-16 23:38 發表
有, 46 打低隻貓八強同你打
啊.....咁我無機會對六爺啦...............
(我係話我會早瓜)

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-1-17 00:57 發表
Thanks for your information
你又有得打!!!??

引用:
原帖由 pingpong 於 2009-1-17 01:04 發表
係呀
咁你加油啦!!

回復 12# 的帖子

貓好波D

話晒個網係佢既, 點都要讚下佢. 何況佢係勁!

回復 16# 的帖子

呢個細介, 斤洪鼎白.......你排名分高過六爺, 就係巴閉D嫁啦!

加油, 咀爺!

先進男單(辛組) - 慘烈一戰

昨日上演了一場慘烈先進運動會男單賽事 -

時間: 下午四點左右
地點: 歌和老街四樓四號檯
對賽: 貓貓 vs 44_66
狀態: 44_66 fit 到漏, 簡直可以話佢係打出代表作
         貓貓狀態一般, 腳步稍遜, 指公受傷

賽事簡述:

六爺開局已立拼死之心, 從沒手軟地擊出每一球, 貓貓明顯被壓著來打. 看似沒反擊機會. 六爺一板比一板重. 貓貓捱打之餘也有反攻, 可惜六爺已今非惜比, 防守功力已達宗匠之列. 輕易化解貓貓反擊.

最後, 貓貓不幸以 0: 3 直落三局身敗.............可見六爺有多殘忍..........

回復 3# 的帖子

對不起, 沒有, 因為當時我正在做隔離場的裁判!!!!

又是一場慘烈賽事

咀lam lam 對 jimmy

我乜都唔知, 但係就不停聽到六爺爆衝既聲音.

真係唪唪聲.........好爆嫁!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-2 15:10 發表

eric 哥 貴為夾早 , 尋日仲贏了不少分數 .... 昨日不材都有睇汝在 5 號台比賽 , 非常之沖爆
所以若果六爺讓eric四分. 而eric又讓開我四分......計一計...

咁六爺下次同我打, 就要讓我八分啦.......不過我都無信心贏....

45 123
發新話題