51 123
發新話題

徵港島區球友

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵港島區球友

夜晚出嚟打下,通常一次打兩個鐘有興趣可以pm我留wtsapp

我都住CWB,十幾年冇打,猜下波ok呀,星期一至五要返office工

WC 返工, 所以有時中午可以打下, 收工6:00-7:00 都OK

兩位ching點聯絡 3人行?

我都有興趣呀,十幾年冇打,吾介意我屎波可Pm,1-5 19:00後 6 13:00後可以

冇所謂呀師兄,大家咁上下屎波就有得玩,勁人覺得我地太廢成日執波就冇謂,可以pm再傾

我諗筲箕灣街場幫到你

我都想 Join, 師兄們唔介意我屎波就得

1---5 七點放工後通常都 OK
Kevin Kwok

Hello 想join plz PM!

join¬pls
開啟乒乓之門 : BTY Chinese-L
常規:Yasaka MEO
        Yasaka Sweden Extra

引用:
原帖由 kin_ps 於 2021-8-12 06:21 發表
年齢2X, 直正長反反, 球技麻麻, 鍾意猜波
主要時間下晝, 住CWB, 可以就地區, 有意PM
黎緊有冇球局可以參加?我新手一名

今個星期五有冇波友有時間打波?七點後/八點也可?
駱克道體育館?或者南區也可

各位師兄師姐,

我地呢個「港島區約波小組」已經成形,暫時每星期都有 1 ---- 2 個小形球局。

歡迎新手 / 復操 / 想練吓波嘅朋友參加,至在運動及分享打波樂趣
少計分,勁人可能唔啱打

有興趣參與請留言,版主 Kin 會聯繫你。
Kevin Kwok

有興趣

回復 14# GaryF 的帖子

Hi~ 你係咪楂橫板兩面弧嘅 Gary 兄 ?

如果我冇認錯人
Kevin Kwok

有興趣一齊打下猜下波,可以的話順便加埋我,plz

Join,pm

回復 15# 阿文 的帖子

是的文兄.

回復 17# Kenixting 的帖子

我地係新手場
開啟乒乓之門 : BTY Chinese-L
常規:Yasaka MEO
        Yasaka Sweden Extra

回復 17# Kenixting 的帖子