26 12
發新話題

【成績公佈】2009 西貢區月賽

【成績公佈】2009 西貢區月賽

得獎者:
冠軍:WFK
亞軍:Pun
季軍:+倫
殿軍:kwok

其他名次:
5.球痴
5.Avalox
5.阿業
5.Goku
9.Jackho
10.碧咸
11.肥仔健
11.小乒
13.馬sir
13.明天
13.Rockytam
13.logtin

【2009 西貢區月賽】: 賽后吹水

今日冠軍戰果是

Pun vs 峰
Round#1 - 14:12
Round#2 - 13:15
Round#3 - 11:13
Round#4 -   5:11
最后峰 win Pun 3:1  (三場deduce)

季軍戰
Lun vs Kwokwy 3:0
------------------------------------------------------------------------------------

西貢區2008分零賽 MD 組及元老組冠軍
肥仔健及黃師父, 都不能小組出線

新鮮出爐的灣仔區月賽冠軍在 8 強給 Kwokwy 報仇成功

甚至連 Jackho 亦只能是下線冠軍
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

多謝 Logtincom 幫手安排賽事

多謝 Beckham 幫手收錢

多謝 Wayne Ka Lun 幫手取場及 book 場
香港乒乓網

Kwokwy 次次打比賽都在四強之內

引用:
原帖由 bond 於 2009-2-1 23:58 發表
Kwokwy 次次打比賽都在四強之內
我目標係儲冠亞季殿牌各一個,一套四個,年尾可能有嘢換
不過呢啲牌太難攞,冠軍幾乎無乜可能

亞kwok好波, 練好D體能, 下次月賽摘冠

話時話, 想知想Jackho 的賽績歷程係點? 佢咁勁都去入唔到上線 /_\

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-2 00:03 發表

我目標係儲冠亞季殿牌各一個,一套四個,年尾可能有嘢換liness" />
不過呢啲牌太難攞,冠軍幾乎無乜可能
三個鐘連打六場咁激既比賽, 又真係幾蝦人, 體力少D都死

引用:
原帖由 Myron 於 2009-2-2 00:06 發表

三個鐘連打六場咁激既比賽, 又真係幾蝦人, 體力少D都死
已經死咗,所以聽晚都打唔到你何文田嘅球局,上嚟吹水就得

正所謂年紀大機器壞,到今日仲未回到氣。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-2 00:22 發表

已經死咗,所以聽晚都打唔到你何文田嘅球局,上嚟吹水就得
你都好勁呀, 星期五打完8場激戰, 今日又打6場, , 聽晚有時間歡迎過黎blow water.
話時話, 你聽日過黎打,好大機會摘冠喎, 獎品有CJ8000架

今天冠亞軍都是將軍澳人...好彩守得住...
唔好講 jackho..他入了死亡之組....

他及今日西貢MD 組冠軍同一組, 兩人都雙雙出唔到線
香港乒乓網

引用:
原帖由 Myron 於 2009-2-2 00:29 發表

你都好勁呀, 星期五打完8場激戰, 今日又打6場, , 聽晚有時間歡迎過黎blow water.
話時話, 你聽日過黎打,好大機會摘冠喎, 獎品有CJ8000架
真係唔得,對腳已經俾將軍澳啲人買起咗。

今日個個都咁勁, 有幸可以同丁組亞軍切磋, 好野~~
有kwok你都唔弱, 超難打......

亞 kwok 可以在咁多高手入到四強, 事証証明亞 kwok 是石堅咁堅
香港乒乓網

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2009-2-2 00:38 發表
今日個個都咁勁, 有幸可以同丁組亞軍切磋, 好野~~
有kwok你都唔弱, 超難打......
多多指教, 有比賽打, 又識到新朋友, 又可以學習, 都是三十元, 仲有車送我返屯門區, 抵抵, 謝謝陳SIR, 謝謝各位, 有機會再打過

我 10:30pm 到左, 知到陳 sir 送你番屋企..真好...
香港乒乓網

引用:
原帖由 球痴 於 2009-2-2 00:27 發表
正所謂年紀大機器壞,到今日仲未回到氣。
壞左GA喇, 仲咁勁的? 我想像唔到你未壞的時候是怎樣

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-2 00:52 發表
我 10:30pm 到左, 知到陳 sir 送你番屋企..真好...liness" />
陳SIR話我輸左車埋我, WIN左唔等我.....阿倫可能聽到後, 拿拿聲KO我, 唔係我都唔知點走....

哇...梗係唔係啦....^^

26 12
發新話題