發新話題

【野田球局】: 2月1日 (星期日) 5:00 -7pm 順利村體育館

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-1-30 17:25 發表
好啦喎!
我只不過唔小心整爛左一個波咋喎,
唔好老屈我喎!!
野田妹唔好嬲....哥哥請你食糖糖....

I'll take care by myself ! thank you everybaby ,

如果踩到個乒乓波好似幾個花瓣咁, 那人的落腳都好重吓!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-30 17:27 發表
野田妹唔好嬲....哥哥請你食糖糖....
I want 糖糖 too.....

引用:
原帖由 james007 於 2009-1-30 17:34 發表

I want 糖糖 too.....
我只係派糖糖俾d靚女架咋...

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-30 17:31 發表
I'll take care by myself ! thank you everybaby ,
咁算啦,
我唔打啦!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-30 17:38 發表
我只係派糖糖俾d靚女架咋...liness" />
太陽 gor gor is a lady's man.....

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-30 14:08 發表
我只係派糖糖俾d靚女架咋...liness" />
咁, 太子你應該好少派糖!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-1-30 17:42 發表

咁算啦,
我唔打啦!!
唔好 喇 ,球球你,同我打喇,打完請你食雪榚好嗎?

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-30 14:19 發表

天氣間歇寒冷仲食雪糕?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-1-30 17:51 發表

天氣間歇寒冷仲食雪糕?!
仲要係順利村食雪糕先至爽....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-1-30 14:12 發表

咁算啦,
我唔打啦!!
呢位人 仕都好火爆!

野田妹 妹, please forgive James gor gor la...I am only joking jar...you really are a very nice and sweet girl.....

野田妹 妹 is angry with me....

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-1-30 19:13 發表
小風兄,小心野田妹draw爆你塊生膠
draw ? sorry , I don't understand

007 , 大阳之子 , 你们有兴趣来打波吗?

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-30 22:15 發表
007 , 大阳之子 , 你们有兴趣来打波吗?
sorry ar...I cannot join you this time ...maybe next time la....have fun.

引用:
原帖由 james007 於 2009-1-30 23:28 發表

sorry ar...I cannot join you this time ...maybe next time la....have fun.
打先進?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-30 17:49 發表

其實我依家好少咁火,
係唔知點解呢排佢地成日蝦我之嘛......

好啦, 見你咁有誠意我就同你打啦!
不過都要請我食雪糕架喎!!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 jack 於 2009-1-30 23:54 發表

打先進?
打 majong

發新話題