50 123
發新話題

【野田球局】: 2月1日 (星期日) 5:00 -7pm 順利村體育館

【野田球局】: 2月1日 (星期日) 5:00 -7pm 順利村體育館

【乒乓小風免費球局】- 2月1日(星期日) 5pm -7pm 順利村體育館

日期: 2月1日(日)

時間: 5pm-7pm

地點: 順利村體育館 壁球室一張

費用 : 免費
人數 : 3-4人

來的話PM我, 或跟POST

我會PM我的電話給你或PM給你

1.乒乓小風
2.野田妺
3.
4.

人人為我,我為人人

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-30 11:15 發表
【乒乓小風免費球局】- 2月1日(星期日) 5pm -7pm 順利村體育館

日期: 2月1日(日)

時間: 5pm-7pm

地點: 順利村體育館 壁球室一張

費用 : 免費
人數 : 3-4人

來的話PM我, 或跟POST

我會PM我的電話給 ...
好q遠阿...黎唔到>_<

我想打呀!
唔知仲有無位呢??
o( ^ (00) ^ )o

回復 4# 的帖子

旺角先達廣場坐95號巴士, 利康樓落車, 行天橋過對面 ......

歡迎,野田妹

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-30 14:47 發表
歡迎,野田妹
我pm左你呀!!

I  pm you too !

我都再pm你,
Thanks so much!!

Why no one PM 我 gei?  

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-30 14:47 發表
歡迎,野田妹
You better be careful when playing with 野田妹.  After playing a set with her, I have curry chicken all over my body..................from getting hit by her with the ping ping ball......... .

引用:
原帖由 james007 於 2009-1-30 16:48 發表

You better be careful when playing with 野田妹.  After playing a set with her, I have curry chicken all over my body..................from getting hit by her with the ping ping ball.........;titte ...
還要小心個波既弱小生命呢

唔係下化!咁野性?

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-1-30 17:02 發表
唔係下化!咁野性?

好心你地唔好嚇親人啦,
其實我好斯文架,
只不過唔覺意整扁左個波之嘛......

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-30 16:50 發表

還要小心個波既弱小生命呢
Yes, she single handly broke about 5 balls last night.  

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-1-30 17:19 發表
好心你地唔好嚇親人啦,
其實我好斯文架,
只不過唔覺意整扁左個波之嘛......liness" />
點只扁左咁簡單呢...幾乎係粉身碎骨呢...^^

引用:
原帖由 james007 於 2009-1-30 17:20 發表

Yes, she single handly broke about 5 balls last night.  
令我回憶起哥斯奶的片段...

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-1-30 17:19 發表
好心你地唔好嚇親人啦,
其實我好斯文架,
只不過唔覺意整扁左個波之嘛......liness" />
Yes, that ball went from 40.....................................................mm, to totally flat after she stepped on it.......

好啦喎!
我只不過唔小心整爛左一個波咋喎,
唔好老屈我喎!!

50 123
發新話題