發新話題

【極道羅殺】荃灣 / 葵青區 - 版主

22/12 聖誕盃
打完一日o既比賽, 發現自己體能真係差左好多, 人又肥, 打多兩三局波就索哂氣, 打五局三勝制, 要打哂五局, 真係o猛o猛緊, 打七局四勝制, 真係唔掂..................:L

今日打到索哂氣, 吹谷過度, 丹田位置好鬼痛.....................................:Q

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-12-23 10:37 發表
22/12 聖誕盃
打完一日o既比賽, 發現自己體能真係差左好多, 人又肥, 打多兩三局波就索哂氣, 打五局三勝制, 要打哂五局, 真係o猛o猛緊, 打七局四勝制, 真係唔掂..................:L

今日打到索哂氣, 吹谷過度,  ...
今日仲要操多課喎!!!!!!!!!!!!!!!!:lol .

多多保重!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 23-12-2007 11:03 發表

今日仲要操多課喎!!!!!!!!!!!!!!!!:lol .

多多保重!!!!!!!!!
今日我會好懶, 哈哈

第一次同今日見羅殺...好似已經覺得佢瘦左.......
係咪呢排打波有功效?:loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-24 00:52 發表
第一次同今日見羅殺...好似已經覺得佢瘦左.......
係咪呢排打波有功效?:loveliness:
應該係la,佢最近好勤力,晨操晚練,越來越fit,1月1日,他都是一隻黑馬,絕對有能力挑戰任何一個種子.

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-12-24 01:00 發表
真心話,Gong-Kill D 波我還未見底.手法,步法及戰術也是高手格. 上次與他打同最近與他打已明顯不同
同意
小路球及接發球要改進
一板質量高
今日細路以十成功力一試得出的結果:)
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 hkttf 於 29-12-2007 03:57 發表
你去左邊, 好耐無 X 頭
哈.......咁都俾你發現到
成個holiday 晚晚去蒲, 所以蹤影唔見左

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 24-12-2007 01:00 發表
真心話,Gong-Kill D 波我還未見底.手法,步法及戰術也是高手格. 上次與他打同最近與他打已明顯不同
已差不多見底啦, 已回復七成功力, 相信嚟緊乒總排名賽同香港盃可以以十成功力打....現望求實力有進一步提升

我都發現到........:lol

新一年.新打法 (一)

人生交叉點:

兩面反貼還是一面反貼一面長膠

目標近了

今日磅下自己體重, 成個人都精神哂
原來出番嚟打波真係有效
已經減番 12 磅
距離目標還只差 38 磅咋

加油 ! 翼 !

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-4-4 10:48 發表
目標近了

今日磅下自己體重, 成個人都精神哂
原來出番嚟打波真係有效
已經減番 12 磅
距離目標還只差 38 磅咋

加油 ! 翼 !
會唔會個磅唔準

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-4 11:26 發表

會唔會個磅唔準
I think so!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-1-3 13:28 發表
新一年.新打法 (一)

人生交叉點:

兩面反貼還是一面反貼一面長膠呢
一面反貼一面長膠呢, so this way I can beat you for sure...hehe....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 4-4-2008 11:26 發表

會唔會個磅唔準
我都有諗過

不過都係磅開o個個

唔會壞掛

我仲開心左成晚架喎

引用:
原帖由 Cola 於 4-4-2008 23:52 發表

I think so!
我已經飲少左你好多架喇~~~

之前一日至少兩罐