發新話題

【乒匯球局】: 1月22日 (星期四) 7:00-10:00pm 順利村體育館

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-20 11:33 發表
哈,多謝捧場...
果然太陽一出~~~好多女女捧場
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

頭先你個 LIST 13 個人, 有 6 個靚女, 比例超高
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-20 13:08 發表
一個靚女都冇...liness" />
小心比靚女圍~~~~~~~~~~~打

哈哈~~~可惜, 我果日應該會過乒工廠度打, 與各靚女緣慳一面

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-20 13:20 發表
唯有下次la
之後養傷, 要休養兩個禮拜, 一個月後先再黎

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-20 13:27 發表
受了傷?
只係小傷, 手腕 WRENCH 左一個月都未好, 因為無停過打, 我估停返十零日就會好

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-20 22:59 發表
呢排會認真d  
準備跟仇人打波
仲有7,8日就黎料
有乜十怨九仇呀? 咁要練下波喇

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-20 23:06 發表

私人恩怨
此仇不報非君子
呢排努力練緊
唔可以比反手勁過正手
反手好過正手有個好處
D 人成日諗住壓你反手, 係咁比你一板一板咁打死, 好多人都傻到繼續 7 成以上既波都打比你反手

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-20 23:18 發表
但係打得耐對手會知;
小弟正手一無所有
拉波麻麻;機會球有80%會失
叫大陽同你補鐘, 教受拉球.
點解會失呀, 你衰邊范呀?
我就衰太急, 擊球時間唔準, 無走位 (原來老左真係唔識陏)

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-20 23:26 發表

同你1樣
腳痛懶走
擊球時間多數太快  
同病相憐 ~~ 仲有我都係反手好過正手, 不過依家正反手都咁屎

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-20 23:28 發表
係咪唔記得還原..
太陽幾勁, 一矢中 "的"

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-20 23:34 發表
正手要練
聽講學界對果間第1間就對宿敵
聽講有個跑得勁快既人打全方位正手
但係佢反手又幾掂;
柳成敏上身?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-1-21 15:53 發表
我係全場最屎,請多多指教
太陽既真正實力, 唔係咁易比你見到
佢最利害係 "太陽風暴" 同 "黑子攻擊" ( 睇得星矢多)

引用:
原帖由 andrewlau818 於 2009-1-21 16:49 發表

咩係太陽風暴,同黑子攻搫?
太陽秘技

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-1-22 01:53 發表

我勸你地唔好有咁大期望,
哈哈!!
無期望咪有 SURPRISE 囉

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-23 00:00 發表
一大挫折
輸左比克仔11-0  
都係靜雞雞練完之後先再黎打過
佢好勁下, 我諗你都有排練

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-23 00:13 發表
練返一年半載
果然年青, 用既量詞以年計
我都希望練到三月尾, 球技會明顯改善返, 進入返作戰狀態

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-23 00:20 發表
今日不在狀態
差d飛板走佬
拉波拉傻左 手痛腰痛
休養返幾日準備打內部賽
邊度既年部賽呀? 我係何文田同你打過, 記唔記得呀?

引用:
原帖由 小吉 於 2009-1-23 00:25 發表

有印像;
但你係現場既邊位
當時冇問在場人士既名
我a sir既內部賽
好耐之前第一次去 Myron 個局, 個日第一個同你打, 我打橫板兩面反貼

發新話題
最近訪問的版塊