發新話題

【深水埗區月賽】3月3日 (星期二) 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動場

歌街我中意呀,報名
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 44_66 於 2009-2-6 12:42 發表

係不材面前 , 除左瑋大人之外 , 鞭個敢認靚仔 .............................................嘩哈哈哈哈哈
我都有同感,雖然我好似只見過瑋大人一面,但都覺得46同瑋大人喺靚仔方面真係一時瑜亮,各領風騷

confirm 確認出席
本帖最近評分記錄

點解無端端有個月賽啲人強成咁?基本上係抽簽決定成敗

引用:
原帖由 Terence 於 2009-3-3 10:45 發表

亞kwok今次目標--------- 第三喎
今日手痛,將目標定為拉爆46實際啲。
攞第三留返下星期觀塘丁組月賽好似較可行 攞埋就可以休息一段長時間。

仲有今日有位「秋」兄,若果我無記錯,佢嘅發球亦都係非常之咁屈機,咪話唔驚。

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 11:10 發表

哈哈哈 .... 吾怕屎就黎啦
今晚若果咁好彩要對46,一於將我條玉臂奉獻俾佢,拉斷手都要拉爆汝。

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 11:14 發表

今晚不材都冇份打   , 下星期一 打丁組就有 , 務請kwok 兄 今晚 留番條肉臂
吓,有啲咁嘅樹 近排經常失眠,睇post睇到儍咗,亂龍
好在小弟有兩條肉臂,一定會留返一條俾你。

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 11:17 發表
話時話 , 不材都有一個第 2 , 一個第 4 喎 , 儲齊係味可以換大妹一支架
我覺得論壇出手唔會咁低,起碼換一箱。
好懷念細個時儲汽水蓋換增品嘅日子;今日儲論壇獎牌若果真係可以換增品就真係開心死,好有小時候嗰種fell。

小小的宇宙,天真的宇宙……

引用:
原帖由 44_66 於 2009-3-3 11:23 發表

哈哈哈哈 .... 果時會 dup 平 d 汽水蓋 穿兩條繩 玩 轉轉轉 .....  ( 我吾知點叫 )

個樣好似咁   ------------------|-------------------
係呀,我仲會用佢嚟界女,唔係,係界紙。

小小的宇宙,歡欣的宇宙,崩崩跳、哈哈笑,是我小時候……

唔係好覺有統一嘅名喎,我通常叫佢做無敵風火輪。不如你出個post問下!
你會唔會諗住dup平個獎牌試下可唔可以做到同樣嘅效果?

咁不如你去呢度出個提議:
http://www.hkttf.com/redirect.ph ... o=lastpost#lastpost
提議論壇月賽以後啲牌用 soft 啲嘅材料整,方便我哋試下dup扁佢整無敵風火輪。話唔定管理處會加你幾百分

好提議,千足純金較軟身,容易dup平做風火輪。

發新話題
最近訪問的版塊