31 12
發新話題

【偉裕】恭喜會長喬寶寶、手感天王阿業、勇猛新成員PingPong昂首進入丁組64强

【偉裕】恭喜會長喬寶寶、手感天王阿業、勇猛新成員PingPong昂首進入丁組64强

恭喜靚仔會長喬寶寶、手感天王阿業、勇猛新成員PingPong昂首進入丁組64强;其中喬會長成功破邪值得欣喜!手感業更不失一局下殺入複賽,乒不血刃;各位記得18號繼續努力(加埋兩位日直天王大隻佬同阿盤),齊齊殺入八强再相遇,兄弟相煎何太急呢!
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +20 精品好帖 2009-1-12 21:35
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

恭喜咁多位

恭喜會長, 今年終於破邪成功.
可惜myron仔邪唔死goku, 慘輸2:3 , 要七月再黎過

恭喜三位!

弓起 Kiu Bo Bo......  
我上次謙信杯同他打, 簡直無還手之力
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2009-1-12 00:33 發表
恭喜哂呀 , 偉裕人強馬壯 又好波
你都 勁呀!輸2局先,後贏3比2。可以話一個可怕的球員。各兄弟小心……………

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2009-1-11 23:55 發表
恭喜靚仔會長喬寶寶、手感天王阿業、勇猛新成員PingPong昂首進入丁組64强;其中喬會長成功破邪值得欣喜!手感業更不失一局下殺入複賽,乒不血刃;各位記得18號繼續努力(加埋兩位日直天王大隻佬同阿盤),齊齊殺 ...
今次丁組總結,我會有7人打丁組,有5人成功出線(如無記錯,阿pond,大隻佬,阿Yip,PingPong,阿Kiu),實在十分難

得,以今時今日丁組,能打到出線,已經是十分難的事,在此恭喜各位兄弟,而輸左的兄弟也不要氣餒,只要吸取教訓,下次再來

就可以了.

之後的比賽,各位兄弟再加油啊.  

今個比賽偉裕豐收啊,弓起弓起......
繼續win~

恭喜呀kiu,呀業,PingPong,呀Pond,大隻佬進入丁組64強

亞 pun 仲好有机會入三甲
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

恭喜恭喜

恭喜恭喜

攻喜攻喜

恭喜

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-1-12 10:49 發表
亞 pun 仲好有机會入三甲
認同~~~

每一位偉裕兄弟都要加油啊,波是圓的,人人機會均等,到時全力拼博吧

PS:當然少不了要多謝偉裕首席賽事教頭Garfield,帶領各兄弟過五關,斬六將

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-1-12 21:57 發表
每一位偉裕兄弟都要加油啊,波是圓的,人人機會均等,到時全力拼博吧

PS:當然少不了要多謝偉裕首席賽事教頭Garfield,帶領各兄弟過五關,斬六將liness" />  
我仲認誠左請佢食鮑魚呢~~~haha~~真係好多謝佢的指導~~

引用:
原帖由 HK-KC 於 2009-1-12 21:57 發表

PS:當然少不了要多謝偉裕首席賽事教頭Garfield,帶領各兄弟過五關,斬六將liness" />  
Garfield, 做乜唔早D黎指下myron仔, 咁佢就唔駛慘敗o羅

31 12
發新話題