發新話題

需要太子去威爾斯親王醫院覆診抽血

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

需要太子去威爾斯親王醫院覆診抽血

請問各位沙田友跟球友 跟據今日狀況
明天有什麼方法可以去到

已經晚了一天了 :(

where are you live
你住邊區?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

WhatsApp me , try to help you
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2019-11-14 01:41 發表
where are you live
你住邊區?
我住長沙灣附近, 港鐵話聽朝紅磡開到去大圍
我就去大圍轉車去第一城或大圍行路去威爾斯 但最好都唔使我行因為空肚抽血

我想知跟據13號狀況 有沒有任何車可從威爾斯出返長沙灣
我目前想到林大輝附近搭機場巴士然後 青馬大橋返轉頭去市區。。

希望我的意見幫到你
香港乒乓網

1) 地鐵 - 東鐵 - 馬鐵 (大圍行醫院約 43 分鐘)

2) 醫院門口有 89x / 82x / 84m 經大老山出九龍 黃大仙/鑽石山/彩虹

有問題 明天再打比我,Good Luck 及祝身體健康
香港乒乓網

儘量別走大涌橋路,高危
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2019-11-14 02:07 發表
希望我的意見幫到你
liness" />
謝謝你

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2019-11-14 02:09 發表
1) 地鐵 - 東鐵 - 馬鐵 (大圍行醫院約 43 分鐘)

2) 醫院門口有 89x / 82x / 84m 經大老山出九龍 黃大仙/鑽石山/彩虹

有問題 明天再打比我,Good Luck 及祝身體健康 ...
果然係沙田友 成日諗住無86 無大埔道 就搭港鐵 想唔到其他地方可能有巴士去威爾斯    假如84m 有車 應該係最可行的

引用:
原帖由 水行俠 於 2019-11-14 07:57 發表
最好上kmb网
慘, 無8字頭去沙田
我用了平時3倍時間現在剛到大圍 希望順利

引用:
原帖由 水行俠 於 2019-11-14 07:57 發表
最好上kmb网
KMB 網呢段時間只能作參考...因為好多車因交通問題出現,所以等了又等再等都唔到。

希望樓主順利完成
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 q9450 於 2019-11-14 13:40 發表

KMB 網呢段時間只能作參考...因為好多車因交通問題出現,所以等了又等再等都唔到。

希望樓主順利完成
還算順利。。。 長沙灣出門去威爾斯出門剛好一個半鐘。。
原路回程40分鐘。。。     現在要轉幾次地鐵 平時就巴士直到

安全返到屋企就好啦
香港乒乓網

86 號巴士可以直接從長沙灣去威院門外

引用:
原帖由 Polyman 於 2019-11-14 18:02 發表
86 號巴士可以直接從長沙灣去威院門外
最大問題係呢幾日9成 7字頭 跟8字頭巴士停駛。。

發新話題