31 12
發新話題

【乒超聯 2009】: 報名表

【乒超聯 2009】: 報名表

請 Download 報名表
請於一月二十四日前電郵報名表到 [email protected]
報名費稍后待確認后才支付

報名費用 : HK$200 / 隊
訂場費用 : HK$21 / Hour ( 需預繳 )

假如需要打10場比賽, 每場以 2 小時計算, 則共 20小時, 20小時兩隊平均支付, 每隊需支付 HK$210
為免減少預付之費用, 我們訂場只訂 8:00-10:00pm, 若比賽未能在限時前完成, 請雙方自行加鐘
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

報名表 Download
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

以下球隊有意報名

1) 防守王
2) moneytom
3) 海豚
4) 乒匯
5) 永光
6) 泓景
7) 聚會所福音隊
8) 荃民佳乒
9) bd_fan
10) 乒工廠
11) 青屯 A
12) 青屯 B
13) 帥乒沙田
14) 偉裕
15) Jlau
16) 天行
17) 東區球會
18) 陽光球會
19) 邪惡軸心
20) 偉裕 B
21).銀月球局
22) 乒工二廠
23) 麗鯉之友
24) 海 x 球會
25) Kwok Gavin
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

我們都參加....最少有兩隊.

帥兵沙田報名,報名表儘快遞交

ok no problem.
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlau99 於 2009-1-6 22:31 發表
貓兄,我哋班東區兄弟想參隊,但冇所屬球會 ;是否可自行組隊,改隊名及填報名表參賽?
我也是東區人

貓兄, 我們亦有意組對參加,現正在尋覓朋友加入,希望能在24/1前遞交表格!

我有意參+

我有意參加,技術一般。有人肯姐我嗎,中西區人。組我的話,pm,thz!我會同組員練ball

Hello. 東區球會有意參加,我o地集齊人腳後就會交表,謝謝!

唔知今日陽光, 俊一, 屯青等強隊會否參加....最遲 24號前電郵報名表給我

[email protected]

否則當棄權論
所有參加者必須是註冊網友, 及必須提供中文姓名.
香港乒乓網

陽光有意再參加,在收集球員資料中....

我有意參加,技術一般。有人肯姐我嗎,中西區人。組我的話,pm,thz!我會同組員練ball

你可考慮入找 jlau
香港乒乓網

貓兄.銀月球局.我們亦有意組對參加.集齊人腳後就會交表,謝謝!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 多謝支持 2009-1-10 00:53

乒工廠將派出兩隊參加 ,分別是乒工一隊(領隊:logtincom)及乒工二隊(領隊:Topgun)。

有冇人想入隊

有冇人想入隊,有意的話請pm Fai..兄

暫時有 24-25隊有意報名
香港乒乓網

如果我組隊參加,係咪要比$410?同想睇D細節,可以系邊到睇?

引用:
原帖由 alexlaw 於 2009-1-15 00:20 發表
如果我組隊參加,係咪要比$410?同想睇D細節,可以系邊到睇?
基本報名費要$200一隊

貓兄原意是本來預18隊報名,
分兩組各進行單循環,
即每隊常規賽打8場,
加上一場季後賽共9場,
(9場)($21)=$189

但後來貓兄話增至20隊,
分兩組各進行單循環,
照上述計法常規賽+季後賽共10場,$210

不過為左比多d人玩,
有可能增加至27隊,
分三組各進行單循環,
每隊有常規賽8場,
因為情況比賽亂,
玩法亦有好多(如淘汰賽,循環,高分出線等...)
故季後賽未知...

據小弟既推斷,
報名費+訂場費合共大約$400-450...

【註:以上全為小弟推測,非官方正解也...】

31 12
發新話題