發新話題

【西貢區 & 離島區】: 報到處

郭躍, 我係長洲人, 星期六回長洲多, 有機約我打波吧!

引用:
原帖由 yip22kwai 於 2008-11-12 17:15 發表
我都係長洲人
我知你是誰, 我們同一個球會哦.

我都好少回來, 間唔中回來即日走了. 因睡不到.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 12:29 發表

我都是知道郭躍妹是長洲人啦.不過依家好似唔係住長洲喎.
根似終係長洲, 永不改變.

引用:
原帖由 yip22kwai 於 2009-1-6 12:50 發表
郭躍妹有機會回來時校校他.

張彥陶  今年有幾個地區冠軍
恒生新一代   乒乓大比併 2008
8歲組冠軍
哈哈 , 要預約喎. 我下午入去, 五點六點吃飯, 吃完走人喎.

引用:
原帖由 日本叔叔 於 2009-1-6 14:48 發表
我係東涌人,有機會大家可以切磋下liness" />
我們長洲人都有球會的.

http://hk.myblog.yahoo.com/ccttc2003

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 15:38 發表

哈哈 , 我行程都一樣喎. 我下午入去, 五點六點吃飯, 吃完走人喎.
真的嗎?  沒跟你同我一條船的.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 15:47 發表

長洲都有打日直板?   Nelson我就未見過喇...
我都打日直, 要會一會佢先得啊
(介紹我識, 得唔得呀)
車, 我個係日直啦, 又唔見你同我打, 衰到死.  嬲死你.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 15:58 發表

妳出車, 我出船..哈哈
妳貴為工商盃亞軍, 我點夠妳打呀.
(幾時得閒指教下我呀~~ )
你係未玩野呀, 你係到嚮晒朵. 係未想死呀, 殺你滅口, 加插死你 , 問你死未?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 15:58 發表

好..約好就通知我啦.
不見不散, 即見即散.

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-6 16:01 發表

phantasy 係東涌.  超高手.  賽果應該phantasy順利進級啦.
其實今年的離島區賽, 因為唔0岩地方. 唔方便去.
下年應該輪到長洲..我一定會打!   (我記得我好似係十幾年前的亞軍啊)
me 2. 那天我撞沙田比賽.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-1-7 00:19 發表
我有兩個舊波友依家仲係長洲打波(一個係早前俾我帶返佢出山的 ), 唔知佢地係咪打緊郭躣妹講果個呢?
唔係好明喎? 你係邊個, 我識嗎? 可否pm給我.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2009-1-8 00:34 發表
你上次上乒工廠同你打過波
不知那個是? 你是長洲人嗎?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2009-1-8 09:26 發表

你 至 奇???
哦, 李sir呀, 佢無打超好耐啦, 復出嗎?

我今天放十二點會回老家吃飯.

發新話題